четвъртък, 14 май 2009 г.

Louis Vuitton - синоним на качество и стил


Louis Vuitton е име, което през годините се е превърнало в синоним на изключително високо качество. Те съумяват да запазят собствения си стил и в същото време да бъдат новатори.

Техните майстори са втори в света по производство на най-висококачествените чанти на световния пазар. Работят само с първокласни материали и посвещават специално внимание на детайлите. Вдъхновението им може да бъде доловено, разглеждайки едно тяхно произведение.

Всичко започва през 1854г. в Париж, а когато през 1885г. отварят магазин и в Лондон вече са утвърдена марка.
През 1998г. започват производство на дрехи и обувки. Обувките им се произвеждат във Венеция, където са най-добрите обущари в света. Това са прекрасни обувки, изработени изключително качествено, от най-добрите възможни материали.

Световно известната “Monogram Canvas Collection” на Louis Vuitton е изключително популярна сред звездите и те с удоволствие стават нейни рекламни лица. Почитателите на марката с гордост носят логото на Louis Vuitton и незжо го наричат “Luis”. Актрисата Ума Търман е рекламно лице на Louis Viutton.

Популярността на колекцията е причината тя да е една от основните мишени на фалшификаторите. В момента 99% от чантите с марка Louis Vuitton на пазара са имитации. През 2004г., 18% от всички аксесоари, продадени в Европа, са били незакони копия на Louis Vuitton.

Дамските, мъжките, пътните чанти, портмонетата, изобщо всичко, произведено от Louis Vuitton, е еднакво красиво и качествено отвън и отвътре.

Удоволствието да притежаваш оригинална дизайнерска чанта е доста скъпо. Дори може да се каже, че не е по възможностите на повечето хора, освен ако не попаднете на разпродажба. Хиляди магазини по света продават Louis Vuitton. Може да се купи и online.

А за тези, които не могат да си позволят да си купят нещо на Louis Vuitton, остава удоволствието да им се наслаждават от страни, като на произведение на изкуството, каквото са.

Няма коментари:

Публикуване на коментар