петък, 29 май 2009 г.

Здрава и Красива кожа

Веднъж месечно, ходейки на козметик, грижейки се здравия и красив вид на кожата на лицето си, редно би било успоредно с това да обърнем внимание и на останалата част от тялото си, защото то също има нужда от специални грижи поне веднъж на месец. Добър масаж, сауна и след това цялостна хидратираща маска съобразена с вашия тип кожа, ще накара кожата ви да засияе. Хубаво е веднъж седмично да почиствате мъртвите клетки, след което да нанасяте подходящото тоалетно мляко за вашето тяло и то ще ви се отблагодари със здрав и красив вид.

За съжаление зимата ни лишава от доста зеленчуци, в които се съдържат полезни витамини, слънцето е по-оскъдно и това също се отразява на нашата кожа ето защо ние трябва да полагаме ежедневни грижи, за да можем да посрещнем лятото без притеснение. Има хора обаче, които страдат от акне - на гърба, по ръцете, деколтето и т.н. В такъв случай ние ви съветваме да се обърнете за съвет към специалист, който да ви помогне да изчистите проблема първо отвътре и тогава да положите усилия за външната красота на кожата си. Защото причините затова може да са много, може да имате нужда от пречистване на кръвта, за целта се пият отвари от билки в период от три месеца и изчистили проблема отвътре, тогава можете да започнете да действате отвън, в противен случай рискувате усилията ви по разкрасяването да са безрезултатни.

Не забравяйте, че нещата са комплексни и изискват комплексни грижи, които със сигурност ще бъдат възнаградени с една хидратирана, здрава и добре изглеждата кожа, която с гордост да покажете, слагайки любимото потниче или рокличка с гол гръб на който всички да се възхищават!

Източник:http://kozmetikata.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар