четвъртък, 14 май 2009 г.

Перлена вана


Стресът и напрежението са враг № 1 на нашето здраве. Хубаво е, когато човек има избор и може в удобно време да отиде и да разпусне, защото това наистина ще подобри, настроението, самочувствието и ще възстанови нарушения си вътрешен баланс.

Сред ред глезотийки за тялото като: сауна, парна баня, хидромасаж, калолечение и много други е и процедурата перлена вана.

Перлената вана има китайски произход, представлява пълна с минерална вода вана, в която се извършва подводен микромасаж на тялото от въздушни мехурчета – перли, като се добавят продукти като морски соли, билки и аромати. Действа релаксиращо или ободряващо, в зависимост от добавените продукти, които могат да бъдат морска сол, морски водорасли, билкови екстракти, ароматични есенции и др.

Ваната, обикновено е пълна с минерална вода, чиято температура е средно между 34 и 37 градуса.

Перлените вани възстановяват жизнените сили, релаксират и даряват истински моменти на наслада.

Насладете се на релаксиращото терапевтично действие на перлената вана, която неусетно премахва напрежението и умората и успокоява нервната система. Всеки от видовете перлена вана е съобразен с моментните нужди и желания на клиента.

Така например перлена вана с водорасли - микронизираните водорасли са 100% натурален продукт, даряващ блага от морето - естествени минерали и микроелементи,необходими за всеки жив организъм, приети чрез кожата.

Перлена вана с ароматни есенции – тя има за цел да подейства релаксиращо и отпускащо, много подходяща е за хората изложени на постоянен стрес.

С билкови екстракти пък допринася за цялостното укрепване на организма и пречистване на кожата.

Всяка една от процедурите е препоръчителна и много полезна, така, че не се колебайте да опитате от това блаженство.


Няма коментари:

Публикуване на коментар