събота, 23 май 2009 г.

Пилинг за тяло

И тялото както и лицето има нужда от почистване с пилинг ефект. За целта е необходимо да си набавите маска за тяло със съдържание на скраб частици или просто да си купите специална за целта ръкавица за къпане и ползвайте любимия си душ гел. Ефектът ще бъде добре почистена и грееща кожа.

Няма нищо по-неприятно от изпотяването, гледката на мокрото петно под мишниците ни е отблъскваща и то не само за обонянието, а и визуално. Потта сама по себе си няма мирис, миризмата се появява при взаимодействието си точно с тези клетки. Ето защо епилирането на цялото тяло е от изключително значение за нашия комфорт и здраве.

В домашни условия можете да се миете със сапун, който има абразивни частици и така порите ще бъдат почистени в дълбочина. Него можете да използвате ежедневно, а веднъж месечно да посещавате вашия козметик, който цялостно с масажи и втриване на специална маска да отпуши порите, а вие до следващото си посещение при него да поддържате ежедневна правилна грижа. Знаете ли, че така нашумялата напоследък шоколадова терапия има също пилинг ефект, освен, че прави кожата ни красива и сияйна, влияе добре и на психическото ни състояние, защото както ви е известно шоколада спомага за доброто ни настроение, с други думи с един куршум два заека...

Както знаете всичко е въпрос на постоянство и желание, за да бъдем красиви, здрави и лъчезарни, за да се приемаме така, както бихме искали да ни приемат и околните.


Източник:http://kozmetikata.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар