понеделник, 25 май 2009 г.

Бляскаво лятно предложение

Лятото е сезонът в, който си позволяваме по-смели цветове, експериментираме в стиловете и така като се замисля защо да не направим това и с маникюра си?

Лятното ни предложение е да заложите на камъните като апликация към изящния си маникюр. Те отразяват и пречупват светлината и отблясъците им могат да бъдат в най-различни цветове до класическият диамантен блясък. За по-смелите дами предлагаме изобилие от кристалчета върху нокътната плочка. Дори хаотично разпръснати ще изглеждат добре и бляскавият им ефект ще ви създава закачливо настроение.

За тези, които залагат на стила предлагаме да си сложат по едно кристално камъче в горния ъгъл на нокътя, като това може да стане само на палеца и безименния пръст или на всеки пръст, въпрос на избор.

Предимството на такъв вид маникюр е, че е нещо различно, закачливо и най-вече красиво, отива предимно на семпли изчистени цветове лак, а най-добре изглежда на класическия френски маникюр.

Недостатъкът е един единствен – по-голяма е вероятността да изпадат тези камъчета при изпълнение на домакинските задължения.

Нашият съвет е да нанасяте по-често качествен топ лак, т.е. през ден, през два нанасяйте по един пласт, така ще съхраните това произведение на изкуството максимално дълго. Нямате място за притеснение, че ще се напласти, защото топ лакът е този, който пада постепенно, така че смело го нанасяйте.

Източник:http://kozmetikata.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар