сряда, 13 май 2009 г.

GLYCO PROGRAM на OLOS Natura


Управителите на фирма "Антоанет" и специални гости от италианския козметичен бренд DIBI представиха новата професионална терапия и продукти от Обновяващата гликолова програма GLYCO PROGRAM на OLOS Natura на 15 октомври 2008 г на семинар в хотел "Сентръл парк"- София.

Присъстваха над 120 представители на елитни козметични студия, хотели и градски СПА центрове от София и страната.

Гостите бяха впечатлени от моменталния обновяващ ефект на продуктите от терапията GLYCO PROGRAM, разработена в 2 нива: Medium и Strong. Новата професионална линия е уникалната комбинация между ефикасност, нежни аромати и гарантирани трайни обновяващи резултати. Създателите от DIBI са заложили на новаторският подход за въздействие без стрес за кожата и удоволствие от продуктите за ежедневна грижа, гарантиращо редовното им приложение и сигурния краен резултат.

Активното и дълбоко обновяващо въздействие на гликоловият компаунд 60 и 90 е перфектно комбинирано с мощен антиоксидантен коктейл от натурален комплекс богат на Ликопен, неутрализиращ разграждащото действие на свободните радикали и специален Захариден комплекс от захарна тръстика за насищане с влага и младост клетките на кожата.

Специалистите козметолози предричат тотален успех на новата линия и са на мнение, че това е точното предложение в точният момент преди предстоящите празници в края на годината. GLYCO PROGRAM е идеално решение за изчистване на неприятните следите от жаркото лятно слънце, за вливане на енергия и влага и подготовка на лицето за зимният сезон . Грижата за лицето е комплектована и с нова обновяваща програма за ръце с "флаш" ефект.

Продукти и терапии само в 5-звездните салони за красота на DIBI в: София -МALL of SOFIA, и оторизираните салони
в София, Варна, Плевен, Благоевград, Пловдив, Ст. Загора.
5-звездните СПА центрове на DIBI в Парк хотел "Пирин"- Сандански, "Медите" - Сандански
и "Двореца" - Велинград.

Няма коментари:

Публикуване на коментар