петък, 22 май 2009 г.

Красиви устни

Как да увеличим устните си, като им придадем красива форма и обем, можем ли да постигнем увеличаване на устните без операции? Предлагаме един безплатен комплекс за увеличаване на устните.

Според статистиката, разбираме, че именно устните, а не очите са първото което забелязва мъжът, когато гледа женското лице. По-точно, първо устните, а после всичко останало.

Може би, е вярно твърдението на последователите на Фройд, че устните се явяват “огледало” на срамните устни, и точно по тяхната сочност, свежест и цвят мъжете инстинктивно разбират за женската сексуалност.

А кои части на женското тяло, най-често са подложени на пластични операции? Със сигурност не се съмнявате, че това са гърдите и устните.

А какви устни искат жените според пластичните хирурзи? Всички твърдят, че най-често като образец пациентките носят снимката на Анджелина Джоли, която вече трета година е в десетката на най-сексапилни жени в Холивуд. Мъжете са луди по нея, наричат устните и разкошни, съблазнителни, подлудяващи.

А какво да прави жената, която също иска да вижда устните си красиви и сексуално привлекателни, но не иска да прибягва до инжекция с хиалуронова киселина. При това мъжете не обичат да ги лъжат, разпознават изкуствените устни, и ги смятат за вулгарни, а притежателките им разглеждат само като сексуален обект. А най-лошото е, че най-малката хирургическа грешка върху устните се забелязва и няма никаква възможност да се скрие. Даже “добре направените устни” изглеждат напрегнати, горната изпъква над долната, ъглите се подуват от колагена. Предлагаме комплекс специални упражнения, които ще подчертаят естествената линия на вашите устни, ще ги направят по-обемни и по-привлекателни.

Комплекс за увеличаване и красота на устните

През първият месец упражненията трябва да се правят всеки ден, желателно два пъти на ден, а след това за поддържане на формата, изпълнявайте целия комплекс 2-3 пъти на седмица. За да получите най-добър ефект преди да започнете да изпълнявате упражненията, няколко пъти енергично изплакнете устата си първо с топла, после със студена вода. Всички упражнения повтаряйте 10пъти, а след това към края на месеца постепенно увеличете количеството повторения до 21.

1. Силно изпъчете устните напред, притворете устата, после плътно затворете и отпуснете лицевите мускули.

2. Като държите устата си затворена, движете устните последователно на дясно и на ляво, като рисувате осмица.

3. Леко отворете устата, изплезете езика и го задръжте в това положение 2-3 секунди. След това приберете езика затворете устата, отпуснете лицевите мускули за 2-3 секунди.

4. Изпъчете устните напред и рязко духнете, все едно гасите свещ. После отпуснете устните.

5. Вдишайте дълбоко, надуйте бузи, свийте устни,издишайте въздуха първо постепенно и бавно, а накрая два-три пъти рязко.

6. Бавно, произнесете звуците А-И-О-У, след това вдишайте дълбоко, надуйте бузи и издишайте въздуха така, че устните ви да вибрират.

7. Вдишайте е силно, издухайте въздуха през свитите на тръбичка устни, пребройте до пет, после отпуснете мускулите, и се усмихнете максимално широко, като повдигнете устни над зъбите си.

8. В течение на 2-5 минути свирете любимите си мелодии, като се стараете да направите звука максимално чист и силен.

Грижа за устните

Разбира се, не трябва да се ограничавате грижите за устните си само с упражнения. Има прости процедури, които ще помогнат на устните ви винаги да изглеждат прекрасно. Препоръчва се сутрешен масаж с мека четка за зъби,след което трябва да се нанесе върху устните първо малко подхранващ балсам за устни, а след това червилото за устни. Преди сън устните е необходимо да се овлажнят с помощта на подхранващ балсам. Ако нямате балсам, може да използвате нежния крем за зоната около очите. Не забравяйте да се грижите за устните си, когато дълго време са били изложени на слънце.


Източник:www.damski-klub.info

Няма коментари:

Публикуване на коментар