събота, 16 май 2009 г.

Мулти функционалният апарат за красота

Апаратът, който дарява нашата кожа с така желаната красота и сияйност имаима три функции: ЙОНОФОРЕЗА, УЛТРАЗВУК и ДЕРСОНВАЛ...

Днес ние с любезното съдействие на Виолета Борованска ( козметик в салон за красота "ESKALATE") ще ви обърнем обстойно внимание на трите етапа, като ще започнем от Ултразвук:

Ултразвукът има за цел да вкара дълбоко в кожата разтворима течност – това може да са ампули, задължително на мастна основа. А самата ампула може да бъде:

- Забавяща стареенето – тя действа в най-горния слой на кожата и интервенцията сама по себе си постига почти ботокс ефект, но изисква малко повече време.

- Избелваща ампула – има за цел да премахне пигментни петна, сваля соларния тен...

- Подхранваща – благодарение на нея кожата е гладка и сияйна, излъчването е свежо, или общо казано -желта е поддържане цялостното здраве на кожата, което както знаете е най-важно.

- Хидратираща – тя пък ще достави необходимата влага на вашата кожа, за да можете да се чувствате удобно в нея, да нямате чувството на опънатост, лющене и т.н.

Самата процедура се извършва в няколко стъпки, а именно:


- Почистване на лицето с подходящ лосион или тоник, в зависимост от типа кожа, ако позволява кожата може да се направи пилинг на пара.

- В зависимост от локализацията за нанасяне на ампулата ( около очите, около носа или около устните) се прави лек масаж, не силов такъв, а по-скоро релаксиращ, отпускащ.

- Ако кожата е предразположена към образуване на комедони, това се почиства и тогава вече, когато така да се каже "почвата е подготвена" се пристъпва към самото вкарване на ампулите в епителния слой на кожата...


Източник:http://kozmetika.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар