четвъртък, 14 май 2009 г.

Бръчки


В процеса на остаряване, естествените защитни и саморегенериращи сили на кожата, а и на цялото тяло, намаляват. „Anti aging” козметиката има за цел да предпази кожата от неблагоприятните ефекти от процеса на стареене. Тази специфична грижа помага да се задържи младия и свеж вид за по-дълъг период от време.

Въпреки масовото навлизане на козметиката против остаряване, все още много хора не могат да разпознаят първите симптоми на остаряването на кожата и да решат дали имат нужда от тази специфична грижа за кожата си.

Ето списък на симптоми на остаряване на кожата, който ще ви помогне да решите дали имате нужда от anti aging грижа за кожата: оредяване на косата, забравяне, посивяване на косата, образуване на бръчки, отслабване на зрението, намаляване на слуха, менопауза.

Един или няколко от тези симптоми са индикатор, че трябва да започнете специфична anti age грижа за кожата.

Основната грижа за кожата против симптомите на остаряване трябва да започне много преди тези симптоми да се появят. Сериозната anti age грижа се състои в изграждане и спазване на подходяща програма още в ранните години, да кажем около 20-те. Това не означава да правите някакви специални процедури, а просто редовни основни грижи от самото начало. Консумиране на много плодове, избягване на стреса, пиене на много вода, използване на натурални продукти, живот в хармония със себе си и природата, всичко това може да забави остаряването не само на кожата, но и на цялото тяло.

Когато признаците на стареене са вече налице, трябва да започнете специфичната грижа, която се изразява в използването на anti age продукти. Пазарът е залят с такива продукти, така че изборът ви няма да е ограничен. Освен това трябва да знаете, че с годините типът кожа се променя и трябва да съобразите това при избора на подходящ продукт.

И все пак остаряването е нормален процес, който не може да бъде спрян. Всички тези грижи могат само да го забавят.

Няма коментари:

Публикуване на коментар