събота, 18 април 2009 г.

Брак в неравностойно положение – приказка лишена от щастие

17 % от хората живеят в неравностойно положение, където възрастовата разлика е над 25 г. Дали се основава на любов или представлява избор, основан на благоденствие и решаване на финансови проблеми е въпрос, на който всеки сам може да си даде отговор.

Къде е проблема, защо трябва човек да бъде съдън за това, че е избрал да бъде щастлив, по-свой начин. Избора е индивидуален. Защо 70 годишен мъж да не може да бъде щастлив с 25 годишна девойка. Ами разбира се, че е щастлив, кой ли мъж не би искал на 70 години да му бъде даден втори шанс, та дори на цената на някакви си пари и материални истории. Ами младата 25 годишна девойка? Разбира се, че е супер щастлива. Тя има има всичко, което си пожелае – нови дрешки, нова кола и прочее. А пък нали това не е края на света и пред нея занапред ще има и други втори и трети шансове.

Право на избор има всеки, без значение на колко години е и какво е неговото финансово състояние. Дори човек да е създал семейство, дом, деца, дори да ги е изгубил или пропилял, той винаги има и друг шанс, защото всеки има право на избор и щастие.

Източник:www.zajenata.ogosta.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар