петък, 17 април 2009 г.

7 начина да го накарате никога да не ви забрави !

Мъжете имат “списъци” - гласни или негласни, осъзнати или неосъзнати – все едно. Вероятно ви се е случавало да попаднате с списъка “Жена, която никога повече няма да видя”. Въпреки, че това зависи предимно от него, вие бихте могли да манипулирате всяко негово действие и решение.

1. Едва ли ще имате възможността да се погрижите да декорацията, осветлението, музиката или останалите подробности, за да бъде секса между вас “като на кино”, особено ако това е една от първите ви срещи. Погрижете се за собствената си визия и излъчване – секси бельо, парфюм, грим, прическа. Отделете повече време за личната си хигиена, от зъбите до обезкосмяването, защото това няма да остане незабелязано.

2. Постарайте се увертюрата да продължи колкото се може по-дълго време. Ако играта с разсъбличането се окаже недостатъчна, накарайте го да се остави във ваши ръце и изиграйте ролята си на масажистка. Бъдете внимателна, нежна и изобретателна. Степенувайте ерогенните зони на мъжа и не се втурвайте направо към мъжкото му его.

3. Задължителен елемент са стенанията, защото това ще го насърчи още повече и ще го накара да разбере, че той е “най-добрия” любовник. В никакъв случай не пренебрегвайте гъделичкането на мъжкото му его. Мъжете не само искат, но и вярват, че са най-добрите любовници.

4. Не бъдете прекалено настъпателна, защото това може да го притесни и да обърка всичко. Той е човека с повече опит от двама ви. Поне в това трябва да вярва.

5. Забравете задръжките. Когато сте във вихара на секса не се правете на монахиня, а проявете изобретателност и освободеност. Опита разбира се има значение, но дори и да нямате необходимия “професионален стаж” не се двуомете да му дадете онова, което той иска.

6. Помогнете си да стигнете до еякулация. Изследвания доказват, че това е сто процентово доказателство за мъжа, че е перфектен любовник

7. Не се дразнето от фразата “Как беше?” .Когато всичко приключи, го накарате да повярва, че той е най-добрия. Кажете му, че е невероятен.


Забележете колко елементарни създания са мъжете, винаги трябва да ги лъскаете, да им угаждате, да правите жертви. Е, поне се поддават на манипулации. И колкото и грозно да звучи това, то е истина. Въпроса е какво искате вие, и в крайна сметка какво ще получите.
Източник:www.zajenata.ogosta.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар