петък, 17 април 2009 г.

Пет причини за лош секс

Ако сте имали провал в секса или усещате лека неудовлетвореност у вас или партньора си, непременно обърнете внимание на следните често срещани причини за да бъде секса лош.


1. Гнусливост
Причина номер едно непременно е отправена към оралния секс. В никакъв случай не отказвайте на партьора си орален секс. Това е една чудесна увертюра за добър и удовлетворителен секс и за двамата. Дами, която до когато й е възможно, но имайте впредвид, че отвръщане на главата в подходящия момент непременно ще ви постави в черния интимен списък на мъжа. Всички мъже обичат разкрепостените жени, които са склонни да достигнат доста напред във сексуалната игра.

2. Страх от експерименти

Мъжете харесват новостите в секса, затова не се колебайте да експериментирате и изпробвате нови игри, нови пози, нови играчки. Преценете реакцията му и се наблегнете на онова, което му харесва.

3. Непознаването на собственото си тяло

Повечето жени не си и представят какво представлява истинския неудържим оргазъм. Удоблетворението, което са изпитвали при секс вероято са смятали за оргазъм или може би найстина е било оргазъм? Това бихте могли да знаете само и единствено вие. Изследване сочи че 95 % от жените са в състояние да достигнат до оргазъм при мастурбиране. Ако вие никога не сте мастурбирали, сама или в с партньор, то вероятно вие сте от жените, които не сте никога не сте достигали до истински оргазъм.

4. Липса на ициатива

Колкото и грубо да звучи след изказаните съвети в т. 3 – не стойте като пън. Умеете ли да правите стрийптиз, да се държите като проститутка? Да – мъжете обичат точно това. Мярката обаче трябва вие да изберете, преценявайки нагласата на мъжа. Имайте впредвид, че прекалената настъпателност от ваша страна може да стресне мъжа и да го притесни и следователно да не доведе до желаната ерекция, а от там, вие си знаете, до пълен провал в секса.

5. Неразположение

Не че не ви се случвало да сте неразпожена, а вашия партньор да желае секс. Да, избора определено си е ваш. Просто ще вметна, че според Корана секса е недопустим по време на менструлен цикъл, но за това бихте могли да прочетете в следващата статия. А сега, е, все пак не всички вярваме в Корана.
Източник:www.zajenata.ogosta.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар