събота, 11 април 2009 г.

Почерка издава характера на човека !

Не случайно подписа на човек се възприема като потвърждение на съгласието му за извършването на дадено действие. Почерка идентифицира и олицетворява всеки от нас по един уникален и невероятно точен начин. Почерка е характера, темперамента и душевността на човека, той се изгражда и развива, променя и усъвършенства - така както хората се стремят към постоянно усъвършенстване и промяна към добро или лошо.

Хората, притежаващи едър и разкрачен почерк се хора на живота. Те са "шестопръсти" във всяко едно отношение. Имат ли пари са способни да ги изхарчат без окото им да мигне, на секундата. Не се славят със своята спестовност, просто защото не притежават такава. В любовта са доста "палави" и обичат разнообразията. Да кривнат от "правия" път за тях е нормално и естествено. Постоянния им стремеж е към забавления, купони и веселби. Това ги прави малко несигурни партньори и пълни с изненади. Но те съвсем не са безотговорни и вятърничави, напротив - съумеете ли да им влезете под кожата за вас живота ще бъде един непрестанен купон, изпълнен с веселие и забавления.

Дребния и сгъстен почерк издава прецизност и отговорност към всичко, граничеща с педантичност и себеотдаване. Тези хора са изключителни професионалисти, ненадминати в професията, уменията и знанията си. Те са работохолици до дъното на душата си. Те са пресметливи и отговорни, взискателни към себе си и към околните. Умеят да цените и парите, и приятелите, и семейството. За тях всичко се движи под часовник и не съществува сила, която да промени този ход. Те са реалисти и материалисти, здраво стъпили на земята и основавайки се на морала, природните закони и здравия разум.

Наклонен почерк - Хората, използващи наклон при писането са хора романтици. Те са идеалисти и новатори. В стремежа си да променят света в по-добър, или да достигнат отвъд пределите на възможностите, често пъти остават излъгани и онеправдани. За тях няма невъзможни неща, те вярват в съдбата, в щастието и романтиката. Живеят и обичат като на кино - силно, качествено и всеотдайно.
Източник:www.zajenata.ogosta.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар