понеделник, 27 април 2009 г.

Какъв любовник е той?

Колекционер
Този тип мъже „води дневник” на своите сексуални подвизи. Много скоро след поредното му завоевание във ваше лице, ще усетите промяната в него - той вероятно е срещнал любовта на живота си след вас, или при него се е върнала бившата му любовница. Внимавайте с този тип мъже. Той е страстен и всеотдаен. Той може да изглежда за вас идеалния любовник, но той е прекалено непостоянен и несериозен.

Нищожен любовник
Този тип мъже са в състояние да ви омаят за цял живот. Той е абсолютен романтик, той е човека, които ще ви води на срещи и развлечения. С него едва ли ще изкарате дори и една пълноценна нощ. Той е егоист в леглото и непременно ще се окаже, че има или важна среща на следващия ден или някакъв друг неотложен ангажимент. Този тип мъже са чистоплътни до съвършенство.

Агресивен любовник
Този тип мъже с право могат да се нарекат сексуални машини. Той е страстен и енергичен в леглото. Той е абсолютно уверен в своето „майсторство” да задоволи всяка жена. Той познава до съвършенство вашите ерогенни зони и е в състояние да ви отведе извън пределите на седмото небе. Той би искал жената да му е подвластна както в живота, така и в леглото. Той никога няма да ви позволи да проявите инициатива в леглото.

Пасивен любовник
Той никога няма да направи първата стъпка за секс. Това е мъжа, с когото трябва да бъдете инициативна. Той обаче може да ви поднесе редица изненади. И стига да го накарате да бъде уверен в себе си, той може да ви донесе наслада и удовлетворение.

Приказлив ухажор
Това е мъжа, който може да донесе от три кладенци вода. Той използва високопарни думи и често пъти е страшно остроумен и забавен. Той обаче си е тръгнал още преди да свали презерватива си. В леглото той е толкова романтичен и всеотдаен, че направо няма да повярвате, но той едва ли има намерение отново да се срещне с вас.

Чувствителния любовник
За този тип мъже в леглото всичко е важно. Той може отдели достатъчно време, за да масажира гърба ви или други части на тялото. За него жената равностоен партньор. Той вероятно е малко старомоден, но той е от хората, които могат да ви предложат и помощ, и съчувствие, и разбиране.

Източник:www.zajenata.ogosta.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар