вторник, 14 април 2009 г.

Целуни ме и ще ти кажа какъв си !

По начина на целуване би могло да се определи какъв човек стои до вас – кръшкач, домошар или побойник.


Достатъчно е да целунете един мъж, за да разберете заслужава ли си да бъдете с него или той ще остави мимолетен спомен във вашия живот.


Мъжете, които целуват страстно и продължително са в състояние да ви направят истински щастлива в леглото. Те са добри любовници и целта им е да направят и себе си и вас доволна от връзката ви. Тези мъже обаче винаги търсят нова страст в живота си, по-бурна и по-голяма. Трудно е да задържите такъв мъж до себе си, но дори и да успеете той винаги ще ви разочарова с отношението си към останалите жени – той е сваляч до мозъка на костите.


Мъжете, които ви притискат силно до себе си са властни. Обичат да притежават и за тях подчинението на жената е нещо нормално. Нямате правото, думата, инициативата за каквото и да било. Тези мъже умеят да ръководят парада. Те са добри любовници. Този мъж е чудесен съпруг, но ако изберете него, винаги ще трябва да се съобразявате с това какво той иска и мисли.

Мъжете, които не обичат да се целуват, гледат на вас едва ли не като на жена за една нощ. Те нямат чувства към вас и ще ви зарежат възможно най-скоро след като ги допуснете до себе си. Те са егоисти в леглото и дори да ви доставят удоволствие в леглото имайте в предвид, че те не са най-добрите любовници.

Мъжете, които обръщат повече внимание на шията и косата ви е възможно да са от предишния мъже, но ако това не е така, ще разпознаете в тях романтика, за когото любовта е свят на вълнение и красота. Тези мъже винаги ще ви изненадват с нещо ново и вдъхновяващо и в любовта, и в секса.
Източник:www.zajenata.ogosta.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар