понеделник, 13 април 2009 г.

Кризи при мъжете на различна възраст

Ако вашия приятел или съпруг започне често да се замисля, губи апетит или желание за каквото и да било, редно е да проверите дали той не е изпаднал в период на криза, какъвто е характерен за определени възрасти.

Той е на 18-20
Във тази възраст младежите често изпадат в криза и причина за това е тяхната неопитност и липса на ориентация в живота. Техните действия са хаотични и необмислени, често не удовлетворяващи нито тях, нито хората около тях. Опитайте се да разберете тази възраст и се постарайте да я преживеете съвместно, без да наранявате неговите и вашите чувства.
Той е на 36-39
На тази възраст мъжът си мисли, че едва ли не половината му живот е минал и особено ако има несполуки в работата, това би му се отразило доста зле. Ако има деца - проблема е че го дразнят, ако няма - проблема е че ги няма. Изобщо това е възраст на преоценка на направеното до сега. Ако вашия партньор е изпаднал в криза, опитайте се да го окуражите, накарайте го да осъзнае, не какво е пропуснал, а какво е спечелил - чашата, наполовина празна или чашата, наполовина пълна.

Той е на 56-60
На тази възраст мъжете стават изключително сантиментални и чувствителни. Трябва да свикнат с "дядо" и с факта, че те просто остаряват, както всичко останало около тях. За да избегнете кризата в тази възраст, подновете мечтите си отново - обиколете страната, отидете на почивка заедно, разхождайте се, говорете за всичко, за което се сетите и ще видите че не след дълго всичко ще бъде наред.


Източник:www.zajenata.ogosta.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар