петък, 17 април 2009 г.

Игри в секса. Практика

Един от най-добрите средства за разпалване на страстта в секса е разиграването на роли. Различните сценки се харесват предимно на жените или на мъжете, а защо не и на двамата. Изберете тези роли, които ще допаднат и на двама ви. Повярвайте ми, това определено ще има ефект върху вашия сексуален живот.

Насилник и жертва.
Тази сексуална игра определено ще се хареса на по-разкрепостените двойки, на които садо-мазохистичните елементи в секса им доставят удоволствие. За тези роли не са ви необходими специални костюми или реквизити. Достатъчно е просто да се настроите на тази вълна и започнете играта.

Фотограф и модел.
Да. Съзнанието ви определено ще бъде насочено към предстоящия секс. Опитайте се колкото е възможно по-дълго време да продължи играта със снимки, различни пози при снимането, флиртуване и закачки.

Медицинска сестра и пациент
Един невероятен сюжет за достигане на максимално удовлетворение. Набавете си необходимите реквизити и костюми. Започнете с основен преглед на пациента (пациентката) и не пропускайте да диагностицирате всяка точка от тялото на пациента (пациентката).

Проститутка и клиент.
Роли, при които не бива да имате никакви задръжки. Клиента си плаща и би трябвало да получи всичко, за което си е платил. Постарайте се да изиграете ролите си от начало до край, включително момента на договаряне и плащане.

Съвети на сексолога:
1. Обърнете специално внимание на костюмите и реквизитите, защото те придават атмосфера и настроение.
2. Не се притеснявайте, ако при вас нещата не се получат като на филм. Опитайте нови роли и сцени.
3. Вашата сцена не е филм, а реалност. Обръщайте повече внимание на разговорите и действията, които биха ви възбудили и биха допринесли за покачване на адреналина.
4. Не злоупотребявайте с ролите в сексуалната игра. Разменяйте си ролите. Не бива винаги единия да бъде пациента, а другия лекаря.
5. Не приемайте сексуалните игри с извращение и в кавички. Опитайте, колкото и резервирани да сте към това. Ако след няколко опита това не ви се харесва, не го правете. Но ако партньора ви предложи такава игра, повярвайте ми, си заслужава да опитате.
Източник:www.zajenata.ogosta.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар