сряда, 15 април 2009 г.

Класификация на интернет-мъжете

Класификация на интернет-мъжете

Развитието на информационните технологии превърна интернет пространството в едно необятно и пълно е неизвестности място, където всеки може да бъде когото и какъвто си поиска. Съвсем нормална и ежедневна е комуникацията в среда интернет, било то под формата на чат, диалог или видео разговор.

Мъжете в този виртуален свят се категоризират в няколко групи, характеризиращи тяхната същност, темперамент и цели.

Сексуален маниак
Този тип мъж търси в интернет само и единствено секс. Всъщност няма мъж, който да не е посещававал различни чатове или сайтове за запознанства. Този тип мъже едва ли са най-добрите свалячи или най-добрите любовници. Във виртуалното пространство търсят онова, което в реалния живот не могат да намерят.

Професионален маниак
Този тип мъже са отдадени на работата си. Тя обикновено е свързана с компютър и те са безсилни и ненужни без него. Този тип мъже не посещават сайтове за запознанства, не чатят, освен по служебни въпроси, и то рядко. Вглъбени са в себе си и в поставените задачи.

Романтичен маниак
Този тип мъж използва нета за удовлетворяване на духовната си необходимост от изкуство. Той е маниак на тема филми, кино, музика. Умее да оцени красивото и артистичното. Той знае всичко за музиката, за киното, за науката, за изкуството.


Консервативен маниак
Този тип мъже имат една единствена цел в интернет - да анатемосват всичко и всички. Те са добри писатели и драскачи, разбират от политика и икономика, но за тях нищо не е наред, те са вечната опозиция на прогреса и човечеството. Повечето представители на този тип мъже са над средна възраст, като съществуват и по-млади представители на тази група интернет маниаци.

Недодялан маниак
Този тип мъже, или по-точни момчета, не намират мястото си, нито в реалния живот, нито в интернет пространството. Те са отдадени на онлайн игри и забавления, които останалите хора не разбират. Самите те не са убедени в смисъла на тяхното присъствие в нета, но времето ще покаже кой към коя от горните групи маниаци ще се превъплати.
Източник:www.zajenata.ogosta.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар