сряда, 29 април 2009 г.

Чар и красота


И най-съвършената, надарена от природата красота може да изглежда комична, неестествена и шаблонна, ако не знаете как да я използвате, как да я представите. Всяка жена трябва да притежава артистично чувство за хармония, за художественост, за чар... Тази естественост за грация е вложена в кръвта на всяка жена, но тя трябва да се развие в нея още от най-ранна възраст.

Красотата е индивидуална, несравнима с друга. Дори близначките имат различия в държанието, в темперамента, в изражението...

Преди всичко е необходимо всяка жена да запази индивидуалността на своята красота. Тя трябва да бъде художник и да почертае и засили всички естествено хубави черти. Няма по-лош метод от подражанието. Въвеждането на шаблона и еднообразието в разхубавяването обезличава жените и ги прави еднакви, безлични, безинтересни. Запазете и подчертайте това, което природата ви е дарила!

Студената красота не радва окото и няма успех. В живота често на голям успех се радват жените, притежаващи не особена външна красота, но покоряващи околните с чаровност и духовна красота. Едни изразителни, одухотворени очи печелят повече от скулптурната студенина на правилни, но нестоплени форми и черти на женското тяло. С топлотата на държанието, с миловидността на усмивката, с грацията на движенията се печели повече, отколкото със студените геометрично правилни правилни линии на тялото. Естествеността в държанието създават големия чар на жената. Всяко позиране и подражание е неприятно и загрозява дори естествено красивите жени. Бъдете естествени, но отмерени в държанието си! Много важно за красотата на жената е да запази своята женственост във фигурата си, в облеклото си, в държанието си...

Всяка жена може да намери своя индивидуален, истински собствен женски стил за изява на своята красота. Бъдете естествени, женствени, индивидуализирани в своята красота и хубостта ви ще плени всички!

Източник:www.zajenata.ogosta.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар