сряда, 29 април 2009 г.

Увеличаване на бюста без операция

Пазара ни залива с всякакъв вид кремове, гелове, таблетки и какво ли още не за увеличаване на бюста. Но дали са ефективни.

Наистина те съдържат фитоестрагенти, които ускоряват процеса на обмяна на веществата, съставки, които увеличават прохода на кръв. Има само едно „но” – те имат някакъв ефект само докато се използват. Спрете ли ги – и ефекта се губи.

По-дълготраен ефект има апаратния метод за увеличаване на гърдите. Не се постига искания идеал, но все пак е нещо. При него се използват специални чаши, целта на които е прилив на кръв към жлезите на гърдите. Не използвайте домашни масажори, най-добре е да се обърнете към специалист за съвет. В козметичен салон всичко е по-надеждно и по-сигурно. При този метод ефекта не е необратим, но все пак трае по-дълго отколкото предишния. Първите дни гърдите са просто великолепни. И ако на вас ви е нужно да блеснете на парти или купон, да покорите някой мъж – за вас е идеален.

Може ли да се увеличи бюста с диета или специални упражнения? Твърди се, че има храни, които са в състояние да окажат влияние върху размера на бюста. Например бобовите – фасул, грах, соя, леща и зърнените култури съдържат фитоестрогенти. Колко оказват влияние можете да проверите сами!

В един форум прочетох, че можете да увеличите гърдите си като пиете поне 2 литра бира на ден, защото в нея се съдържат вещества близки до женските естрогени. Даже не знам дали това е така, може само да се предполага. Но да обърнем внимание на факта, че мъжете пият доста бира, а гърдите им не са мръднали.

Срещала съм реклами на екстрасенси, които предлагат увеличаване на бюста с магия или заклинани, обещават красива и изваяна фигура. Какво да кажа?

Универсално средство за увеличаване на гърдите за дълго време без операция не съществува.

Какво да направим? Може ли реално да опитваме всичко друго, което води до увеличаване на гърди, без да се подлагаме на операция? Най-главното е да си отговорим на въпроса „Наистина ли ни е необходимо това?” Знайте, че едни гърди мъж не задържат. Той може да ги види, да ги пожелае, но за колко време? Важно е да привлечеш един мъж, но по-важното е да го задържиш, а това не са ви необходими гърди, а глава.
Източник:www.zajenata.ogosta.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар