събота, 18 април 2009 г.

Секс – с теб или без теб?

Колко човек може да издържи без секс? Жените определено биха могли да издържат по-дълго време без секс от мъжете, но въпроса е не “колко”, а “защо” и “как”?

Толкова ли е лошо човек да не се занимава със секс? Секса, онова нещо което ни кара да се чувстваме доволни от живота, уравновесени и спокойни, повишава настроението и тонуса, което ни води към щастието и пълноценното съществуване. А защо не и като един безплатен (е не винаги) фитнес тренажор за поддържане на чудесна форма?

Пълното отсъствие на сексуален живот не се отразява благотприятно не само на духа, но и на тялото. Да, всеки човек се нуждае от секс и това е нещо нормално и необходимо.

А относно сексуалната “диета”. Да, съществува такова нещо, но с единствената цел, че след известно въздържание човек много по-пълноценно би могъл да възприеме необходимостта от секс. Това и твърди древна арабска техника за съвършество в секса, която разглежда въздържанието на цикли. Всеки цикъл продължава десет дни, през които не бива да се прави секс – през първия са позволени само мили думи. През втория и третия ухажвания и закачки. През четвъртия и петия целувки и милувки и т.н. За да се достигне до десетия, когато и двамата копнеят да се отдадат един на друг. Своего рода сексуална игра за разнообразяване на секса според мен.

Не пренебрегвайте секса, като необходимост и даденост. Природата си знае работата и е отредила време на всеки и всичко.

За съжаление обаче, колкото и да наблягаме на физическите и духовни ползи от секса, ние не сме в състояние да ви посочим партньора, това трябва да направите сами, колкото по-бързо, толкова по-добре.

Източник:www.zajenata.ogosta.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар