понеделник, 13 април 2009 г.

Секса по света - роман с неочакван край !

Секс по английски - Англичаните се славят с ненадминатия си консерватизъм. Те са самоуверени, спокойни и търпеливи. Високото им самочувствие не позволява експерименти в секса, не дай си боже вие да поемете инициативата ?!?! Поради което в леглото бихте могли да достигне до ... някъде, а после и до пълно разочарование.

Секс по испански - Испанците не могат да чакат дълго за секс. Ако сте се запознали вечерта с испанец, то на сутринта ще се събудите с него в леглото. Те са енергични и страстни. Притежават изключителна сексуална фантазия и винаги биха могли да ви изненадат с нещо ново и завладяващо. На сериозни отношения може да се надявате, ако той ви покани у родителите си и ви запознае с майка си.

Секс по японски - Секса с японец ще ви удиви. В отношенията ви ще цари пълно затишие - той няма да ви разказва как е минала работата, как са колегите или приятелите. Японците не умеят да показват нито чувствата си, нито настроението си, нито емоциите си. С японец единственото, което бихте могли да правите е да си мълчите, дори и да си говорите, едва ли някой ще ви чуе.
Секс по френски - Французите се славят като най-добрите любовници. Те ще ви обсипват с цветя и комплименти, с ласкателства и прекрасни думи. Колкото и да ви се стори чудесен секса с французин, имайте в предвид, че тези мъже не са за вас - те са непостоянни и неверни.

Секс по немски - В леглото немците са "бързи и качествени". Те обаче са прекалено студени и определено им липсват емоции и чувства. За да се залюбите с немец е достатъчно да обичате да пиете бира, да можете да правите грил и да имате пищна фигура.

Секс по руски - Руснаците са страстни и романтични, особено в трезво състояние. За да притежавате в буквалния смисъл на думата руснак е достатъчно да умеете да правите чай ... и водка.

Секс по български - Естествено, че българите са най-, ама най-добрите любовници. Те и знаят, и могат и умеят ... но както казват самите българи, когато поискат, както в онази народна мъдрост, в която Нане ли беше казал, Вуте ли - "Моо ... да копам, моо ... и да не копам ..."



Източник:www.zajenata.ogosta.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар