сряда, 15 април 2009 г.

Къде да намерим идеалния любовник?

Къде да намерим идеалния любовник?

Дали всяка жена си го признава или не, всяка от нас търси идеалния любовник, който е в състояние ни отведе извън пределите на познатите и достигнали висини в секса.

Но къде да намерим тъй желания любовник е въпрос на който малко жени могат да дадат бърз и откровен отговор.

Отговора на този въпрос е много прост - идеалния любовник се крие във вашия съпруг. Колкото и невероятно да ви се струва във всеки мъж се крие по един Казанова, въпроса е дали вие съумявате да провокирате тези негови качества или оставяте нещата на произвола на съдбата. Вероятно в брака ви всичко е до такава степен еднообразно и безинтересно, че желанието за секс е скрито някъде там измежду старите чеизи на баба, но спомнете си какъв любовник е бил човека до вас на медения си месец или във времето на вашето запознанство и началото на вашата връзка. Всичко това отново може да бъде реалност, стига да го искате и да положите известни усилия за това.

Всичко в този живот се променя и търпи редица трансформации, но нищо в природата не се губи. Стимулирането на вашите отношения е важно за вашата връзка и вашия сексуален живот. Направете отново съпруга си любовника на вашите мечти.
Източник:www.zajenata.ogosta.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар