петък, 17 април 2009 г.

Кръшкач по рождение

Съществуват пет мита, в които човечеството вярва от десетилетия за изневярата и които отдава предимно на наследствеността и гените. В крайна сметка кръшкач може да бъде всеки, без значение дали неговите родители са били кръшкачи или не.

1.Физическа или духовна изневяра

“Изневярата – това е само секс. “

Дали секса без чувства е изневяра – навярно да. И единствено физическата изневяра ли е изневяра? А когато изневери на чувствата на партньора си, та дори и без физически контакт – това не е ли изневяра? Основавайки се на твърдението, че всеки човек се самоусъвършества и развива през целия си живот в търсене на нови и неоткрити за него светове, хора, чувства, мисли, вероятността от изневяра – физическа или духовна е близна до 100 %. Никой не е застрахован от чупка в една или друга посока, но дали това трябва да бъде края на един граден с години живот?

2.Наследствен кръшкач

“Склонността към изневяра се предва по наследство”.

Ако бащата е кръшкач и сина ще да е кръшкач. Нищо подобно. По наследство може да се предава всичко друго, но не и това. Разбира се, че децата в семейство, в което приемат изневярата за нещо нормално я възприемат или по същия начин, или се настройват отрицателно към нея. Въпрос на разбиране, житейски опит, съдба ако щете.

3.Оправдателен

“Кръшкача укрепва взаимоотношенията.”

Нищо не може да се укрепи, когато всичко е разрушено. Колкото и добър да е кръшкача в оправданията, той не би могъл да промени нищо, защото трябва да промени себе си.

4.Невинен

Случайностите са голяма работа. Невинността при една такава ситуация като случайната изневяра едва ли би могла да бъде оправдана.

5.Наивен

“Той (тя) никога няма да разбере за изневярата”

Партньора в една на всеки пет изневери, никога нищо не разбира. В останалите четири случая на изневяра рано или късно се разбира.

Да се изневери и да не се остави следа или никой нищичко да не е видял или чул е на практика невъзможно.
Източник:www.zajenata.ogosta.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар