понеделник, 20 април 2009 г.

Как да омаем желания мъж

Повечето жени си мислят, че за да омаят някой мъж, то непременно трябва да имат супер тяло с перфектни мерки. Това съвсем не е така и ще ви покажем от какво най-много имате нужда и как да се държите за да омагьосате желания от вас мъж.

Усмивката. Тя е много важна част от всяка свалка. Няма мъж, който да не желае една жена да се усмихва, тъй като по-този начин създавате не само чувство на добронамереност и дружелюбие у околните, но и усмихната изглеждате по-красива. Според психолозите усмивката е тази, която прави жената привлекателна за противоположния пол.

Зрителен контакт. Това е основна техника, с която жените могат да направят чудеса в съблазняването. Насочете погледа си към избрания от вас мъж, задръжте го около 6,7 секунди, след което се усмихнете и после отместете поглед от него. Изчакайте няколко минути, след което отново погледнете мъжа, но този път за около секунда две и отново го отместете. Мъжа, който сте си харесали ще разбере вашето намерение и най-вероятно сам ще дойде да се запознае с вас. Дори и да не го направи много скоро ще забележите, че той самия започва да ви наблюдава и да проявява интерес.
Източник:www.zajenata.ogosta.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар