вторник, 14 април 2009 г.

Приятелство ... или секс ?

Дали най-добрия ни приятел трябва да се превърне в наш партньор или нещо повече – това е въпрос, който терзае много жени.

Да, идеалния вариант за развитието на вашите взаимоотношения е именно това. Но преди да направите каквото и да било, трябва да имате в предвид следните предимства и недостатъци такава връзка.

И жените и мъжете избягват най-добрия приятел да се превърне в техен партньор. Възможността от раздяла след споделената близост е много вероятно. Ако все пак сте решили да изберете този сценарии е необходимо да бъдете откровени и искрени с него.

1. Секс без ограничения.

Стъпката към интимна близост с най-добрия приятел ще ви разкрие нова посока на вашите отношения. Колкото и приемлива и нормална да ви изглежда една такава връзка, имайте предвид че в девет от десет случая тя завършва с раздяла.

2. Удобство и комфорт

Предимството, че вашия най-добър приятел е и ваш партньор, ви дава предимството да бъдете заедно винаги и постоянно или тогава, когато вие решите. Бихте могли да споделяте и преживявате всичко заедно и на момента.

3. Недостатътък

Прекалената близост с човека, с когото сте свикнали да споделяте, да ви разбира и съчувства може да го превърне в съвсем различен човек, това вероятно ще ви разочарова и би могло да доведе до преустановяване на вашите отношения – загубата на най-добрия си приятел и ваш партньор.

4. Предимство

Приказка с щастлив край. Това разбира се е най-чудесния и прекрасен вариант за вас – вашия най-добър приятел и ваш партньор да се окаже мъжа на вашия живот. Колкото и противоречива да е статистиката в това отношение, аз смятам, че си заслужава да опитате, така че дерзайте !

Източник:www.zajenata.ogosta.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар