събота, 20 юни 2009 г.

Spa и Релакс за двама

При условие, че сте решили да отделите време един за друг, да прекарате заедно един приятен уикенд без да мислите за работа, или пък искате просто да се насладите на присъствието си – можете да изберете Spa преживяването. Представете си – релаксирате заедно с масаж за двама... Това е начин да трептите в една и съща честота. Планирайте Spa уикенд, изберете подходяща дестинация и се подгответе да избягате с любимия човек. Винаги е романтично да си с този, когото обичаш на красиво място.

Занимания за двама

Нищо не скъсява дистанцията така както масажа. Когато се интересувате от условията в хотела, попитайте и дали имат стая за масаж за две масажни легла. Вероятно най-добрият избор е шведски масаж при условия, че за първи път сте на Spa уикенд, но съществуват още много варианти.

Специални допълнения

Spa хотелите и центровете предлагат и други романтични екстри, освен масажа, например различни предполагащи приятни изживявания добавки – камина, сауна, красива градина, басейн, джакузи, ароматерапия.

Обърнете внимание

Много Spa хотели имат отделни помещения за мъжете и жените, попитайте за това. Защото ако се окаже, че сте попаднали на такъв, вероятно ще имате твърде малко време един за друг между процедурите. Това особено се отнася за мъжете. Те по-рядко посещават такива места и често не са от предпочитаните им. Ако са с любимата си, това няма да има значение.

Spa уикендът е добър вариант да прекарате заедно малко време в приятна обстановка с единствените две цели – да се обичате и да си прекарате добре. Освен това Spa преживяванията са създадени за разпускане – на тялото и душата. Какво по хубаво си представяте?


Източник: kozmetikata.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар