петък, 19 юни 2009 г.

Модните аксесоари, за така модерния деним сега

Това, че денимът е пак на почит е вече факт. Тези така предпочитани и удобни облекла са неизменна част от нашия гардероб в забързаното ни ежедневие и почивните дни, то е част от нашия тоалет. Тук обаче възниква въпросът какви точно аксесоари ще са най-подходящи да съчетаем денима с тях?

Отговорът ще ви зарадва, и започвайки във възходящ ред изброяваме необходимите аксесоари:

Обеците – те трябва да са големи, може да са и цветни с етно мотиви. Дори не е задължително да са две, можете да сложите една обеца висяща, която само да акцентира цвета на дрехата или комбинацията с останалите бижута.

Колието
– разбира се и тук вариантите са няколко, но най-сполучливо ще бъде да заложите на колие с кожена каишка. На нея може да виси една висулка във всевъзможни форми, или пък на самата каишка да са симетрично разположени мъниста.

Гривната – тя е добре да е в тон или в комплект с обеците. В противен случай рискувате да прекрачите границата на добрия вкус.

Коланът – кожен, платнен, широк или тесен, въпрос на избор. Ако изберете широк колан за вашите дънки, то задължително гледайте да е с голяма тока, да няма камъни, а по-скоро са позволени капсите. Вариантът с тясното коланче е подходящ, когато то е цветно и добре комбинирано с цвета на блузата например.

Чантата
– задължително спортна, тип торба е най-подходяща, с големи токи и в цвят близък до денима, лилаво или кафяво са идеалните цветове, защото лилавото се допълва с денима, а кафявото с конците, с които са ушити всички дънки. Екрю също е
добър избор.

Сандалите – тук вече смело можете да се вихрите, високи или ниски, с платформа или тънък ток, важното е да са ви удобни и да се чувствате добре. Ние бихме ви посъветвали да изберете такива с връзки, които обгръщат глезена, но те разбира се са
подходящи, когато сте с дънкова пола или дънков панталон с дължина, която открива глезена. Цвета е добре да бъде съобразен с чантата или колана, може и с дрехите, пак въпрос на виждане.



Източник: kozmetikata.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар