сряда, 3 юни 2009 г.

Уред даряващ здрава кожа

Избягвате ли огледалата покрай които минавате? Купувате ли всяко лекарство или лосион, които обещават да ви отърват от акнето, но всъщност нямат ефект?

Забравете старите методи използвани от вашите родители... и се обърнете към една съвсем нова медицинска технология, която атакува вашия проблем с акнето. Това е системата Clear Light.

Clear Light е уникален нов метод, при който е използвана модерна технология Acne Photo Cleaning (APC), за да унищожи бактерията, причиняваща акне. Clear Light е най-бързия начин за лечение на неприятните пъпчици. Тя ефективно се справя с възпаленията само за един месец, което е една трета от времето, необходимо при традиционните методи.

Clear Light е един от най-безопасните методи за третиране на акне. Нейната технология АРС използва светлината от ултравиолетовия спектър. Не са известни странични фактори, причинени от прилагането на тази терапия. Традиционните методи за лечение на акне могат да причинят множество нежелани ефекти. Локалните терапии с лосиони и кремове често причиняват зачервявания, възпаление или лющене на кожата. Терапии, които включват лечение с антибиотици, също могат да доведат до появата на странични ефекти. Те изискват поне три месеца непрекъснато лечение, състоянието в повечето случаи се влошава, преди да настъпи подобрение, а получените вече белези остават трудно решим проблем.

Доказано е, че Clear Light може да бъде много ефективна терапия при случаи както на лека така и на средна форма на акне. Бременните жени и хора с прояви на фоточувствителност може да се консултират със своя лекар.
Уникалната технология АРС на Clear Light унищожава бактерията Propionibacterium acnes в кожата безопасно и ефективно.

Преди третирането: около космения фоликул се оформя пъпка, която причинява възпалително акне и е свързано с голямо количество бактерия P.acne.

По време на третирането: технологията АРС на Clear Light използва интензивната светлина с дължина на вълната 420 nm, която прониква в кожата и въздейства върху бактерията P.acne. Безопасно и ефективно.

След третирането: бактерията е отстранена. Процедурата е с продължителност от 10-20 минути, през които лежите удобно.
Понякога е възможно да си чувствате леко затопляне. Третирането с Clear Light е безболезнено и безопасно. Пациентите слушат музика докато трае процедурата.

Колко процедури са необходими?
Вашият лекар може да ви даде информация за това каква схема за лечение е подходяща за вас. Тя включва серия процедури Clear Light обикновено два пъти в седмицата, в продължение на един месец. Като се придържате към схемата за лечение, вие ще постигнете максимални резултати и ще се радвате на по-здрава и свежа кожа благодарение на Clear Light

Източник:http://kozmetikata.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар