вторник, 9 юни 2009 г.

Женствен аромат – природно... модно явление

Изтънчен и елегантен, Monsoon съчетава върхови нотки на нероли и бергамот с деликатната сладост на личи за екзотичен плодов акцент.



Прецизна сплав от свеж цветен полъх на листенца от бугенвилия и приятен топъл аромат на дърво, масла от кехлибар и източни подправки за топлота и чувственост на аромата.

Пламтящият дизайн на опаковката е иззет от архивите на Monsoon и претворен по съвременен начин, за да обхване жизнеността и женствеността на своята идентичност.

В превод Monsoon означава Мусонни ветрове.

Марката е започнала своя живот през 70-те години благодарение на основателя си Питър Саймън, който пътувал по места като Индия и Афганистан и се влюбил в местната култура и красивите ръчно изработени дрехи.

През годините, уникалният етнически произход на Monsoon е създал марката такава, каквато я познаваме , а ароматът е естествената следваща стъпка към продължителното пътуване.

Днес, Monsoon е познатa в повече от 44 страни, като модна линия дрехи, парфюми и аксесоари, олицетворение на култури от далечни времена.

В сътрудничество с Bronnley, луксозната колекция Monsoon включва душ гел, богат крем за тяло и спрей с фино благоухание.


Всеки от продуктите e чудесен подарък за дами с независим дух, изтънчени и неустоими!


Източник:http://kozmetikata.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар