сряда, 10 юни 2009 г.

Кожа гладка като порцелан

Кожата е най-големият орган в човешкия организъм, но вероятно е и най-уязвимия. Различни външни влияния нарушават състава й, замърсяват я лесно, изсушават я. Излагайки я на вятър, слънце, резки промени в температурата, както и третирането й с твърде агресивна декоративна козметика изискват специални и внимателни грижи. Много важно за кожата е да бъде чиста, защото тя има нужда да "диша". Козметичните компании предлагат най-разнообразни продукти, за почистването й.

Онлайн магазин за качествена Козметика
Kozmetika.bg

Ето нашите предложения:

NUXE
Почистваща вода за лице и очи с висока поносимост със зелен чай и ароматни води, подходяща за всички типове кожа.
Ефективно премахва грима (дори водоустойчиви продукти) и замърсяванията, докато овлажнява и тонизира кожата. Подходяща за употреба дори при най-чувствителната кожа и очи. Подходяща за хора, носещи лещи (физиологично PH, не съдържа алкохол и аромат).
Съставки: Ароматни води (роза, метличина, цвят от лайм) 32%, екстракт от зелен чай 1%.
Разпространение: в аптеките
Официален представител за България: СЕЛЕКТА ИНТЕРНАЦИОНАЛ
тел.: 02/9757510; www.selecta.bg;
250ml
Препоръчителна цена: 27лв.

Neutrogena® visibly CLEAR™
Най-важната предпоставка за кожа със здравословен и чист външен вид е основното почистване. Комбинацията от ефективни почистващи субстанции и меки вещества във всички почистващи продукти от серията Neutrogena® visibly CLEAR™ се грижи за това кожата да е основно почистена, без следи от грим и мъртви клетки.
Neutrogena® visibly CLEAR™ 2 в 1 - почистване & маска с естествени екстракти от глина е един изключително практичен продукт, който може да се използва по два начина:
- за ежедневно почистване, отстранява ефективно следи от замърсяване, излишна мазнина, както и мъртви клетки и по този начин предотвратява образуването на комедони;
- употребена като 5-минутна маска, спомага допълнително за кожа, почистена в дълбочина. Чрез специалната формула с ефикасни, избистрящи кожата вещества и естествените екстракти от глина, се редуцират всички нечистотии по кожата и така се осигурява една чиста, еластична и освежена кожа.
Neutrogena® visibly CLEAR™ 2 в 1 почистване & маска може да откриете в аптечната мрежа.
Препоръчителна цена: 10.50 лв.

Clean & Clear e серия продукти за грижа за кожата на младите момичета, които осигуряват чиста кожа с видимо по-здрав тен и вдъхват чувство на увереност и контрол.
Продуктите с марка Clean & Clear са обособени в 3 групи:
Основни продукти за почистване и хидратиране - поддържат кожата чиста и предотвратяват появата на петна и пъпки
Третиране на комедони ("черни точки) - почистващ гел и лосион за отпушване на порите и премахване на "черните точки"
Третиране на акне: Clean & Clear Advantage - продуктова линия с изключително ефикасно дeйствие при третиране на акне и превантивно влияние срещу появата на пъпки и комедони

Третиране на комедони ("черни точки")
Clean & Clear Лосион за почистване на комедони 200мл.
- почиства порите в дълбочина и отстранява замърсяванията и излишния себум, които водата и сапунът не могат да достигнат
- съдържа активна съставка, която третира "черните точки" и предотвратява повторното им образуване
- освежава кожата и свива порите
- подходящ за ежедневна употреба
Цена на дребно: 7.00 лв.

Clean & Clear Ексфолиращ гел за почистване на комедони 150мл.
Съдържа активен Бързо Почистващ Комплекс, който осигурява видими резултати още от първия ден.
- Фините ексфолиращи частици, съдържащи естери от жожоба, премахват натрупаните замърсявания, себум и мъртви кожни клетки и отпушват порите.
- Специална активна съставка (салицилова киселина) прониква в порите в дълбочина и възпрепятства повторното образуване на комедони.
- Успокояващите екстракти от лайка и алое предпазват кожата от раздразнение и изсушаване.
- Кремообразната формула е подходяща за ежедневна употреба и оставя кожата чиста, гладка и без комедони.
Нанася се върху мокра кожа, разнася се с леки масажни движения за 20-30 секунди, като се избягва зоната около очите, след което се отмива и лицето се подсушава.


източник: kozmetika.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар