петък, 19 юни 2009 г.

На каква кройка да заложим при избора на панталон

Панталонът, удобно и практично облекло за всеки, присъства както в мъжкия, така и в дамския гардероб и както винаги жените сме пак по-облагодетелствани в избора. За нас дизайнерите са измислили кройки според фигурата си всяка жена да се чувства удобно и шик. А коя точно кройка за коя фигура е подходяща, това сега ще споделим с вас:

- Ако сте с тесни рамене и широк ханш (типичната дамска фигура), то за вас е подходящ панталон с ниска талия и широки крачоли, което ще създаде впечатление за удължаване на силуета и няма да описва ханша ви!

- Имате широки рамене и тесен ханш ( тип мъжка структура)? - То тогава заложете на панталон тип цигара т.ест. прав изчистен с тесни крачоли може да е с ниска талия или средна таква.

- Ако имате коремче, ние ви съветваме да носите панталони със средно висока талия, в никакъв случай ниска и същото така строго забранена е и съвсем високата талия, тази която стига до под бюста, защото това ще подчертае недостатъците и ефекта ще е отрицателен, а средната талия ще обере точно това, което ви притеснява и ще подчертае онова, което трябва!

- Най-висока талия до под бюста също е препоръчителна кройка за по-слабите дами, хубаво е панталона надолу да е клош и може дори да се сложат тиранти, определено е много красиво и изящно...

- Чарлстонът, който отново се завръща на мода е подходящ за по-високите жени, подчертават дължината на краката, а на по-ниските този модел ще изиграе лоша шега, освен ако не са решили да компенсират с високи токове, това между другото е задължително условие за тези, които са решили да носят чарлстон!

Общо взето уважаеми дами от всичко написано до тук стигаме до извода, че за всяка фигура си има кройка, така че всяка жена независимо от недостатъците си, носейки подходящия панталон да изтъква само предимствата си!



Източник: kozmetikata.com



Няма коментари:

Публикуване на коментар