сряда, 10 юни 2009 г.

Красотата идва отвътре

Повечето жени винаги са знаели това, което сега вече е научно доказано: Истинската красота идва отвътре.

Физическата красота зависи от това, доколко здрав и балансиран е нашият организъм. За съжаление, модерната градска жена ежедневно е изложена на влиянието на редица фактори, които нарушават хармонията и баланса в организма ни: стрес, замърсен въздух, некачествена храна, вредни УВ-лъчи и пр. Ето защо, днес е все по-важно съзнателно да подпомогнем процесите в нашия организъм, приемайки микроелементите, стимулиращи естествената красота.

Точно така действат Vitaslim BEAUTY и Vitaslim LINE: уникални продукти, създадени във Франция от изцяло натурални съставки, при най-строг производствен контрол и изключителни изисквания за качеството. Двата продукта принадлежат към нутрикозметиката – изцяло нова концепция ефективна грижа за красотата, при която красивата външност се стимулира чрез специално създадени формули от хранителни микроелементи и витамини.

Vitaslim LINE е комплексна формула от биологично активни съставки, които стимулират отслабването, особено в проблемни зони като корема, бедрата и таза. Ускорява метаболизма и по този начин стимулира процеса на отслабване, възпрепятствайки натрупването на телесна мазнина, освежава и подмладява организма. Ускорява храносмилането и разграждането на мастните клетки, подтиска чувството на глад.

Повече информация за Vitaslim LINE можете да получите тук


Vitaslim BEAUTY е високоефективен продукт, който стимулира естествената красота на женската коса, кожа и нокти. Подпомага жизнеността на тялото и има силно изразено антиоксидантно действие, намалява бръчките, подмладява кожата и забавя процесите на стареене. Подхранва кожата, заздравява корените на косата и предотвратява косопада. Vitaslim BEAUTY е мощен фактор за поддържането на естествената красота, тъй като влияе върху метаболизма и хормоналния баланс.

Повече информация за Vitaslim BEAUTY можете да получите тук


Продуктите на Витаслим са създадени с най-новата технология на Capsugel, наречена Licaps®. Capsugel е най-големият производител на капсули в света, а Licaps® е най-иновативния продукт на компанията, чиято ефективност е многократно доказана. Специалната капсула е 100% натурална и се приема лесно от организма.


източник: kozmetika.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар