събота, 13 юни 2009 г.

Lumene за една съвършена вечер

Когато става въпрос за абитуриентски балове паниката в очите на тези, на които им предстои, нараства неимоверно...

Грижата за кожата за този един момент трябва да започне няколко месеца по-рано. Но както знаем, това се оказва тежко за някои и се налага да маскираме недостатъците си в последния момент.

Именно за "last minute" продукти е следната статия на Lumene.

С тяхна помощ ще успеете да бъдете ослепителни във всеки един момент на вечерта, и то без умопомрачителни процедури.

Един от най-големите проблеми, с които можете да се сблъскате в последния момент е появата на пъпка - и то на видно място! Кошмар! Само спокойно...


Покриването на дребните дефекти по лицето никога до сега не е било толкова лесно и ефективно.


Палитрата коректори на Lumene има три различни отенъка за идеално покриване на всички недостатъци. Светлият прасковен цвят перфектно заличава тъмните сенки под очите. Светлото и тъмно бежово неутрализират нежеланото зачервяване и покриват несъвършенствата по лицето.

Палитрата позволява да изберете или създадете най-подходящият цвят за себе си.

Веднага след нанасяне, цвета се усвоява от кожата и остава перфектен през целия ден. Усещането е толкова естествено, сякаш имате втора перфектна кожа. Идеално решение като основа за грим, когато искате да създадете равномерен тен на цялото лице.


За да подчертаете най-красивите си черти използвайте Светлоотразяващ коректор-хайлайтер на Lumene. Перлените частици придават свежест и яркост на кожата. Перфектно тушират тъмните участъци в областта на очите и носа.


Козметичните продукти, които съдържат аметист, предпазват кожата от външни дразнители и подобряват тона на лицето. Аметистът в пудрата за лице Matte Harmony е стрит до изключително фин, луксозно кадифен прах.


А когато към перфектно матираното лице прибавим и малко руж нещата вече изглеждат перфектно. Минералният руж дуо Lumene придава сияние на лицето ви.

Двата нюанса изключително добре оформят и скулптрират лицето. Арктическият аметист подхранва кожата и я защитава от вредното влияние на околната среда. Не запушва порите. Не съдържа талк.


Минералните сенки с арктически аметист Lumene са с дълготрайни естествени нюанси. Не се събират в сгъвките на клепачите. Имат променлива интензивност на цвета в зависимост от това дали се нанася с мокър или сух апликатор.

Може да се използват и като очна линия ако се нанасят с тънка четка.?


Източник: kozmetikata.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар