сряда, 3 юни 2009 г.

Да задържим лятото максимално дълго

За по–голямата част от нас лятото е най–щастливото време. Ние ви предлагаме няколко лесни стъпки, които ще ви помогнат да го задържите максимално дълго. Така чувството, че седите под чадъра на плажа, а не пред компютъра, ще е съвсем истинско.

Утоли жаждата на кожата
Ако кожата е стресирана от жегата, по–добра от добрата хидратация е единствено супер добрата. Най–бързият начин да освежите лицето е спреят с термична вода. Най–ефективният е хидратираща маска, а при по–тежки случаи - серум или ампули с подобно действие. Действието на маската ще усилите, ако я ползвате ежедневно.
Уловете дъха на тялото в бутилка
След свежия морски бриз, мирисът на изгорели газове не прибавя оптимизъм в делничния ден. Затова след връщане от отпуск продължете да ползвате "летен" аромат. Топлите му слънчеви нотки ви пренасят на цъфнала поляна, където се наслаждавате на уханието на ароматни билки и на плаващите в небето облаци.
Попълни запасите от морски съкровища
С изискани дарове на морето ще се сдобиете и без да се гмуркате в дълбините му. На практика състава на морската вода е идентичен с кръвната плазма. Ето защо минералите великолепно се усвояват от кожата, в резултат се активира обмяната на веществата и се забавят процесите на стареене. Ефектът на водораслите е толкова разнообразен, колкото са и видовете. Червените премахват напрежението, сините и зелените възстановяват еластичността, а кафявите усилват кръвообращението и разграждат целулита. Морският колаген осигурява здравина и плътност на кожата и възстановява структурата и.


Източник:http://kozmetikata.com/

Няма коментари:

Публикуване на коментар