четвъртък, 25 юни 2009 г.

Козметика за вълнуваща ваканция

Козметика за ваканция
Качествена козметика и вълнуваща ваканция – задължителни елементи за страхотно лято. Когато пълните пътния куфар, не забравяйте да пъхнете любимата си козметика вътре.
Козметика за ваканцияВ забързаното ежедневие често занемаряваме грижите за външния вид. Почивките са идеални за наваксване с красотата – така че, вземете си ваканционната козметика и се забавлявайте.

Козметика по време на път
Съвсем лесно е да изглеждаш добре преди път и много трудно да слезеш от самолета, автобуса, влака или автомобила в безупречен вид. За да сведете до минимум отрицателните ефекти на пътуването върху визията, винаги носете в ръчния си багаж хидратантен крем или освежаващ спрей за лице. Използвайте ги през няколко часа, за да имате отпочинал вид дори след слизане от превозното средство.

Ако пътувате често, трябва сериозно да помислите за косата и грима. Най-добре косата да е прибрана назад (може да използвате и гел), а лицето да е открито (без грим), за да може да диша.

Козметика за вълнуваща ваканция
Ако боядисвате косата си, не оставяйте посещението във фризьорския салон за последния момент. Много практичен вариант е да заложите на някоя от новите 10-минутни бои за коса. Погрижете се за маникюра и педикюра. От морската вода, пясъка и хлора, лакът ви ще се обели, затова си носете лакочистител и шишенце с лак.Непременно сложете в козметичната си чантичка: слънцезащитна козметика за кожата и косата, хидратиращ крем и почистващи продукти за лице, афтър сън козметика, летен парфюм и козметични продукти за летен грим.


Източник: zajenata.ogosta.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар