понеделник, 1 юни 2009 г.

Предложения от Козметичните салони

Деликатната ароматна терапия е предназначена като за жени, така и за мъже, които имат смесен тип със себорейна тенденция. Терапията е истински коктейл от почистващи, себорегулиращи и етерични масла, които снабдяват кожата с кислород. Особено полезна е за кожа без блясък, акумулирала на повърхността си мъртви клетки, меланинови отлагания и себум, които запушват мастните фоликули. При тази изключително ефективна ароматна терапия, осигуряваща свежест, красота и релакс.

Процедурата започва с деликатно почистване със специално разработен почистващ и хидратиращ продукт за чувствителната околоочна зона. Съдържа 2 фази – липофилна (мастна) фаза, обогатена с ултрафини масла, които разтварят грима, а хидрофилната (водна) - възстановява нормалния воден баланс в зоната на околоочния контур. Следва нанасяне на почистваща ароматна пяна и лосион, съдържащ микс от етерични масла и хидратиращи съставки, подходящ за нормална и смесена кожа. Във формулата на лусиона е включен комплекс от етерични масла за регулиране на естествените функции на епидермиса, който свива порите, снабдява кожата с кислород и намалява секрецията на себум, както и хидратиращи съставки, поддържащи нормалния хидролипиден баланс на кожата. Лосионът разтваря мастните секрети, смесени с рогови клетки.

Следва пилинг, който деликатно омекотява повърхността на роговия слой клетки. Лосионът почиства фоликулните отвори, запушени от оксидиращи мастни секреции – комедони, и снабдява кожата с кислород.

Детоксикиране – осъществява се с крем с лека текстура, който снабдява кожата с кислород. Нанася се с леки масажни движения. Формулата му включва етерични масла и матиращ растителен комплекс, който поддържа баланса между оздравяване на кожата, матиране и осигуряване на свеж тен. Кремът ускорява доставката на кислород.

Най – важната част от терапията е нанасянето на маската. Маската елиминира токсините, почиства в дълбочина и има противовъзпалителен ефект.

Процедурата завършва с нанасяне на лека и нежна флуидна емулсия, обогатена с естествени плодови екстракти, етерични масла и матиращи растителни субстанции. Емулсията възстановява нормалния хидробаланс на кожата, придава свежест и мекота на кожата.

Източник:http://kozmetikata.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар