четвъртък, 10 септември 2009 г.

Red Line - Козметика за духа и тялото

Изтокът отдавна привлича интереса на европейците - като ярък диамант на Земята, изтънчен и духовно извисен . В период, когато Старият континент изживява сивото си и мрачно средновековие, Далечният изток има дълбока поезия, сериозни философски концепции и задълбочени познания на човешкото тяло и дух. Хората там постигат върха в чувствените телесни отношения и висоти в овладяването на духа и обкръжаващия ни свят. Те стигат до идеята за една обща енергия, преминаваща през всичко материално и с възможност да бъде управлявана от човешкия дух.

Докато в "цивилизования свят" идеите биват като цяло призвани да служат за извличане на някаква материална изгода, на Изток се цели основно духовното извисяване и моделиране на обкръжаващия свят.

В забързания и безумен ритъм на съвремения начин на живот, подсъзнателно търсим спасение в общуването с природата и се вглеждаме все по-често в себе си. Как да овладеем и използваме общата жизнена енергия, която е в основата на живата и нежива природа? Умението да я разбираме и управляваме за укрепване на духа и тялото, достояние само на Великите майстори ли е или всеки един от нас е в състояние да го прави? Как да се научим да я откриваме и насочваме с полза за здравето?

Енергията "Ки" е наричана различно в различните езици, но в своята същност, представлява едно – жизнена енергия, преминаваща през целия материален свят. Всеки един от нас е в състояние да я открие, да я управлява и насочва, като по този начин се зарежда и възстановява жизнените сили на организма си.

Вярвайки, че за да отключи вътрешните си сили, на съвременния човек му е достатъчен само един малък стимул, предаден чрез материален носител на тази енергия – чая, Красная Линия България създаде съвършено нова козметична серия Red Line, носеща духа на източното, непознатото, мистичното. Рецептите съчетават по уникален начин целебните свойства на червения чай, енергетиката, съдържаща се в него и хитови активни съставки. Като резултат, получаваме - физическа и духовна енергия, чистота и красота!

Продуктовото портфолио е разработено в две компактни серии, които съдържат всичко необходимо и едновременно с това напълно достатъчно за жената и мъжа - Red Line Ki.

Съвременни и ефективни продукти с многофункционално действие, предназначени за активните хора с динамично ежедневие. Антиоксидиращите, почистващи, хидратиращи, подхранващи и енергизиращи съставки са изключително подходящи за ефективна грижа за лицето и тялото на съвременния човек.

В последните няколко години, Красная Линия България специализира в създаването и изграждането на търговски марки, подкрепени с отличителни маркетингови концепции. Доказателство за успеха на този подход е Гроздовата линия на Bilka Collection, на която положиха началото с Grape Therapy MAVRUD преди 3 години и вече е успешно наложена на пазара, следвана от серията Grape Energy – на базата на бяло грозде.

През летните месеци на годината компанията въвежда на пазара новата козметична линия Red Line "Ки".

За първи път на пазара ще бъде предложен и интимен сапун за мъже! Модерен продукт, изцяло съобразен със спецификата и изискванията на мъжката кожа.

В хитовия продукт са съчетани балансираност на съставките и силно стимулиране на вътрешната енергетика на мъжа. Подходящ е за ежедневна употреба, особено при мъжете, които се потят повече от жените. Продуктът е базиран на екстракт от червен чай, който нормализира хидробаланса, има бактерицидно, противовъзпалително и лечебно действие върху кожата на интимните части на мъжа. Съдържащият се в интимния сапун D – пантенол/провитамин В/ - заздравява, успокоява и облекчава кожата. Интимният сапун Red Line, нежно почиства, ароматизира приятно и създава усещане за свежест и чистота.

Новата козметична серия Red Line се грижи не само за баланса на веществата в клетките на тялото, но и за правилното циркулиране на енергийните потоци, като стимулира хармоничното движение на Ки.


Източник: kozmetikata.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар