сол
няколко лъжици нарязани на ситно листенца зелен лук
сирене (натрошено на парченца)
зелен микс (маруля, спанак или каквото още обичате)
песто (зехтин, босилек, сирене)
Начин на приготвяне:
С помощта на вилица разбийте яйцата и солта. Трябва да се разбият много добре. Загрейте голям тиган на средна температура и изсипете яйцата. Разстелете бързо, сякаш правите палачинка. Изсипете парченцата зелен лук и гответе няколко секунди (до 1 минута). Изсипете омлета в чиния. Намажете яйчената палачинка с песто. Добавете парченца сирене и зеленчуците. Завийте ги. Сервирайте, гарнирани със зелени листенца от салатата.
Източник: kozmetikata.com
Няма коментари:
Публикуване на коментар