понеделник, 21 септември 2009 г.

Как да върнем свежестта на кожата си?

Кожата е органът, който е изложен на всички външни влияния. Затова е изключително важно да се грижим за нея постоянно, системно и най-вече сезонно.
А есента е стратегически важен период. Лятото вече е оставило своите следи – бръчки, възпаления и дехидратация. Съвсем скоро зимата ще я направи още по-уязвима.

Как да върнем свежестта на кожата си?


С помощта на съвременната естетична дерматология всякакви проблеми на кожата на лицето могат да се решат бързо и ефективно. Кожата става идеална благодарение на новата технология ELOS-подмладяване. ELOS превъзхожда всички известни методики: фотоподмладяване, лазертерапия и др. С ELOS не се налага да губите време и средства за продължителни терапии.

Технологията ELOS-подмладяване притежава широк периметър от възможности за неоперативен лифтинг на кожата, а също и за премахване белезите на стареене, пигментни петна, повърхностни разширени капиляри.

Как работи ELOS?
ELOS е първата и единствена патентована технология за естетическа медицина, съединяваща 2 енергии: биполярна радиочестота и оптическа светлинна енергия. Процедурите с ELOS са безопасни и ефективни при всички типове кожа.

Технологията ELOS е предназначена за стимулация на синтеза на структурните белтъци (колаген и еластин) в съединителната тъкан, а също и за премахване на пигментни и съдови увреждания.

Възможностите на ELOS се прилагат успешно в дерматологичното отделение на Хил клиник, което е оборудвано с лазери от най-висок клас за подмладяване на кожата, епилация, редукция на целулит и стрии.

За кого е подходящо ELOS-подмладяване?

* За тези, които са използвали различни варианти без да достигнат желания ефект. ELOS -подмладяване води до видими резултати още след първата процедура – без болка и без странични ефекти.

* За тези, които не разполагат с много свободно време. Процедурата продължава максимум 30 мин. Необходими са 5-6 процедури през ок. 1 месец. Голямо предимство е пълното отсъствие на раздразнения на кожата. След процедурата можете да отидете на делова среща или приятелско събиране.

* За тези, които се страхуват от болката. Не е тайна, че много козметични процедури са прекалено болезнени. С ELOS-подмладяване можете да забравите лозунга: „Красотата иска жертви!” За да се избавите от ръбци, белези от акне, разширени капиляри, пигментни петна, всичко, което ви пречи да се чувствате красиви, не се налага да жертвате нищо. Само първата процедура може до предизвика известен дискомфорт от типа на леко пощипване. Страхувате ли се от ухапването на комар? Това е максималното, което ще изпитате по време на процедурата. Макар че много от пациентите на Хил клиник отбелязват, че не са усетили нищо, освен приятното чувство, че кожата се обновява и разкрасява.


Източник: rozali.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар