вторник, 1 септември 2009 г.

Есенни ароматни предложения

Когато вятърът смени посоката си, сменете и парфюма... Така можете да намерите нова любов или нов любим аромат.

Chanel Cristalle Eau Verte

Създаден от Jacques Polge, този аромат на Chanel е последният вариант на легендарния Cristalle от 1974. Съдържа нотки магнолия, бели цветя, жасмин, бергамот и сицилиански лимон. Свежестта не си отива с лятото.



Chantal Thomass Osez-moi!

Osez-moi! е новият аромат на парфюмерийната къща Chantal Thomass, представен през Април 2009. Съдържа нотки на роза, лайка, божур, ванилия, мускус, ветивер. Вкус на цветя.



Cacharel Scarlett

Новия аромат на Cacharel е представен в средата на Юли 2009. Носи името на известната героиня, символ на женственост. И също като нея е романтичeн, свеж и смел. Съдържа нотки на жасмин, портокалов цвят, орлови нокти, чаени листа, мускус, круша, сандалово дърво.




Donna Karan Cashmere Mist Luxe Edition

Този аромат е създаден преди 15 години и днес продължава да бъде на върха. Това е четвъртият най-продаван парфюм в Америка. Създава усещането за допир на кашмир (любимата материя на Донна Каран) до голя кожа. Съдържа нотки на бергамот, жасмин, портокалов цвят, иланг иланг, мъх, амбра, ванилия, дървен мирис и мирис на дъжд.



Emanuel Ungaro Party

Новия аромат на къща Ungaro е създаден съвместно с Nathalie Lorson и предназначен за модерната млада жена. Носи аромат на диня, лимон, лилия, лотос, мускус, сандалово дърво.



Etro Pegaso

Този аромат на Etro е презентиран през 2009 и е 22-я в колекцията на къщата. Вдъхновен е от митичният пегас – кон с криле. Съдържа нотки босилек, бергамот, нероли, ирис, черен пипер, кедър, тамян...




Gianfranco Ferre In The Mood For Love

Този парфюм среща архитектурата с парфюмерията. Създател на флакона е Fabien Baron. Това е аромат от бъдещето. Съдържа нотки на горчив портокал, магнолия, бяла роза, амбра и дървесни нотки. Ароматът е създаден от Maurice Roucel.



Hugo Boss Boss Orange for women

Сиена Милър представя новият аромат на Hugo Boss. Той е чувствен и лек и носи усещане за бохемски шик. Създаден е от нотки ябълка, портокалов цвят, жасмин, синя слива, бяла праскова, ванилия, сандалово дърво, маслина...



Marc Jacobs Lola

Искрящ, красив флакон съдържа последния аромат на Marc Jacobs. Притежава ретро романтичен аромат и нотки на розов пипер, круша, грейпфрут, божур, роза, здравец, ванилия, мускус.



Moschino Cheap & Chic Light Clouds

Богат набор от цветни, дървесни, мускусни нотки. Съдържа аромат на праскова, циклама, цветове на лотос, жасмин, роза, кедър, мускус...


Източник: kozmetikata.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар