понеделник, 6 юли 2009 г.

Тайните на грима

Първо, смекчава се устната с подхранващо червило. След това с молив се очертава контура. Можете да покриете цялата устна молив: тя ще предостави по-добра основа, а червило ще запази дълго.

Положете слой червило, излишъкът попийте с кърпа или салфетка. Може да поставите една идея пудра и отново нанесете червило. За да придадете изразителност на устните, сложете малко по-светло червило на долната устна.

Не се страхувайте да експериментирате с цветовете: смесвайте различни нюанси на червилото, за да се постигнете най-добри резултати! Не трябва да се забравя, че ярките блестящи цветове визуално увеличаване устните, и тъмните тонове - намаляват.

За да изглеждат устните по-чувствени, примамливи и по-обемисти, добавете капка гланц в центъра, която да не се разпределя към повърхността на устните.
Ако едновременно се опитвате да акцентирате върху устните и очите, лицето придобива неестествен вид, така че изберете само едно от двете.

Как да промените формата на устните? Излишно е пълните устни да се правят на по-тънки, но ако устните ви са малки, те ще изглеждат по-големи, ако с молив ги очертаете 2-3 милиметра, но не повече, извън контура им. Опитайте се да не събирате долната и горната линия.


Източник: zajenata.ogosta.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар