неделя, 15 март 2009 г.

Малка справка за любопитните на тази тема

Малка справка за любопитните на тази тема

Повечето момичета мечтаят за сватба от най-ранна възраст. Дали заради роклята, тортата, купона или самата романтика булката помни този приказен ден до края на живота си. Затова не е чудно, че някои знаменитости малко неразумно бързат да минат под венчило, като нерядко допускат грешката да го направят два пъти. Нека хвърлим поглед към някои светски бракове, които не продължиха "докато смъртта ги раздели".

altДрю Баримор - бе кръстена Меримор (Многоженка), е участничка в двата най-къси брака в шоубизнеса. След скоростен роман през март 1994 19-годишната актриса направи предложение на бармана Джеръми Томас в една алея в малките часове на нощта. Три седмици по-късно двамата подписаха в неговия бар пред свещеник, когото откриха в телефонния указател. Меденият им месец обаче приключи, преди да е започнал - двамата скъсаха само след 29 дни.
Актрисата направи и втори опит с комика Том Грийн през юли 2001 г. Съюзът им продължи пет месеца, като на раздяла Том произнесе: "Препоръчвам на мъжете да не се чифтосват с високопарни половинки." Дрю обаче не се отказва и в момента е сгодена за барабаниста Фабрицио Морети. Миналата година Фабрицио й би дузпата, но после отново се събраха и разгласиха, че са най-щастливата двойка на земята.

Повечето американски наследнички са щури по модата и големият им ден включва маркови сватбени одежди, тълпа папараци и 500 близки приятели, но не такъв бе случаят с...


altНики Хилтън - баровката се омъжи за банкера Тод Мейстер в долнопробен параклис в Лас Вегас в 2.30 ч. сутринта през август 2004, светските хроникьори изпаднаха в смут.
Ники започна да се среща с Тод, син на застрахователен магнат, след като скъса с водещия в МТV Брайън Макфейдън през 2003 г. На Тод обаче бързо дотегна трескавото ежедневие на неговата съпруга, както и чувството, че живее в аквариум със златни рибки. Три месеца по-късно бракът им бе анулиран, като Ники обяви, че с Тод "са по-добре като приятели".

altВръзката на Еминем с Ким Мадърс се окачествява като най-скандалната в шоубизнеса. Двамата се познават от деца и се женят през юни 1999. Бракът приключва през октомври 2001 г. с грозна съдебна битка за наследство и за попечителство над дъщеря им. Рапърът често включваше Ким в своите хитове, с откровени намеци за нейната смърт. Веднъж дори си татуира главата на Ким върху стомаха си - върху надгробен паметник с надпис: "Да гниеш в ада." Двамата се помириха миналата година и отново се ожениха през януари, за да се разделят след 82 дни. Ким подаде съдебен иск за $ 100 млн.



altЛиса Мари Пресли обаче счупи всички рекорди, когато сключи брак с Никълъс Кейдж - общо за 15 дни! Нещата загрубяха още преди да тръгнат към олтара, когато Лиса хвърли годежния си пръстен за $ 1,2 млн. в океана след люта кавга. Никълъс дори нае двама гмуркачи, но действията им не дадоха резултат. Според близки обявилият се за фен на Елвис Никълъс бил по-заинтересован от бащата на булката, отколкото от нея. Вероятно са били прави, защото, когато актьорът подаде молба за развод, Лиса брутално подхвърли: "Изобщо не биваше да се женим - беше огромна грешка."
В момента Никълъс се чувства "като нов човек" с третата си жена, сервитьорката Алис Ким, с която се срещат през февруари 2004 в суши бар. Лиса пък е открила щастието с четвъртия си съпруг - музиканта Майкъл Локууд.


altРене Зелуегър се ожени за кънтри певеца Кени Чесни през май 2005 г. след бурен роман. Церемонията, която се състоя на плажа, отне точно 15 минути - за нещастие и самият брак не продължи по-дълго. Рене остана шокирана, когато разбра, че нейният благоверен не иска деца. Самият Кени заяви, че за него кариерата е над всичко и не желае да твори с ярем на шията. Щом се запозна с неговите приоритети, носителката на "Оскар" разбра, че сватбената й мечта е разбита, и незабавно пусна молба за развод.

Няма коментари:

Публикуване на коментар