събота, 14 март 2009 г.

Естествен грим за днешните ученички и студентки

Естествен  грим за днешните ученички и студентки 

 

 

Ако сте ученичка, за да имате   безупречен грим, не се изисква много. Трябва да сложите  на горните  клепачи малко спирала, прозрачна пудра, която ще придаде матов оттенък на вашето лице натурални цветове на сенките и разбира се за  устните гланц, за предпочитане са прозрачните  или леко розови.

На младата ви  кожа  не е задължително да нанасяте  вечер грим, достатъчно е да нанесете  лек за грим, който да скрие всичките недостатъци на тийнейджърката кожата. Най-важното нещо е  да направите, очите ви да изглеждат изразително и да се открояват.Важното е да не ги състарявате с много грим, а просто да ги подчертаете. 
Но най-важното в грим - това е точността, с която нанасяте грима. Спирата трябва да се нанесе много внимателно също и пудрата трябва много равномерно да се нанася.
Гримът трябва да подхожда на очите ви , а не на дрехите. Не използвайте много и ярки цветове така погледите ще се отклонят от очите ви няма да бъде видяна естествената им красота, особено тяхното великолепие и блясък. 


По отношение на устните, те не трябва да бъдат много  ярки.  Да не бързаме да ставаме възрастни. Младостта е  наистина прекрасно нещо  и тя  никога няма да се повтори. И така, да не бързаме да  порастем, за това си слагайте прозрачен гланц, устните ви ще бъдат  невинни  и романтични.

Няма коментари:

Публикуване на коментар