събота, 14 март 2009 г.

Да си изберем хоби според деня от седмицата в който сме родени

Да си изберем хоби според деня от седмицата в който сме родени


Понеделник

Тези жени са малко загадъчни и често странят от другите.Те могат да се запознаят по от близо със света на фотографията.По този начин те ще виждат всичко от своя творчески поглед.Също така родените в понеделник лесно ще им се отдаде да се занимават с икебаната като хоби. Такива жени могат да сътворят с ръцете си невероятно красиви неща.Те се намират под знака на Луната.

Вторник

Жените родени на този ден са активни и много дейни. За тях са хобита изискващи антивни действия. Като например работа с глина или бояджийство. Също така могат да станат и масажисти. Това е така защото те са под влияние на планетата Марс.

Сряда

Жените родени през този ден са любознателни и са склонни към дейности изискващи старание. Хобито с което могат да се захванат е в областта на макрамето, плетенето, изделия от маниста.Тези жени са под покровителството на Меркурий.

Четвъртък

Родените на този ден жени будят всеобщо уважение. Те във всяко начинание постигат успех. Те могат да се ориентират в областта на шиенето и бродерията. С тези умения ги е дарил Юпитер.

Петък

Родените през този ден допринасят за мир и хармония. Дамите имат творчески наклонности и естетически усет. На тях биха се отдали с лекота свиренето на различни иструменти. Рисуването за тях ще бъде истинско удоволствие. За това допринася планетата Венера.

Събота

Тези дами са много загадъчни.В кулинарно отношение те нямат равни.Също така могат да изработват кукли. Малко са дистанцирани за което Сатурн има пръст.

Неделя

Жените родени през този ден са винаги преливащи от щастие. Те са под знака на Слънцето което ги зарежда с енергия и всяко начинание им се отдава без много труд. Градинарсвото и цветарството най би им подхождало. Също така би им донесло успех и направата на накити.

Няма коментари:

Публикуване на коментар