неделя, 15 март 2009 г.

РОМАНТИКАТА СЛЕД БРАКА

КАК ЖЕНАТА ДА СЪХРАНИ РОМАНТИКАТА СЛЕД БРАКА

Не е лесно, в днешно време, когато всички сили отиват за работа и основната грижа е прехраната и осигуряване на по-добър живот за семейството, съпрузите да съхранят свежестта и романтиката в отношенията си. Ако в началото на връзката им е имало горещи чувства и емоции, то с времето те затихват и живота започва да се носи като лодка върху спокойно езеро.


Неомъжените девойки не спират да мечтаят за деня, в който ще срещнат принца на белия кон, ще се омъжат и животът ще бъде низ от романтични мигове и щастие. В действителност се случва нещо съвсем различно – често на мъжете не им стига времето дори да разговарят с жена си, а какво остава за някол мил романтичен жест.

Всяка умна жена, трябва да се бори против рутината и да намира начини да запази любовта на мъжа си. Почти никога причината за охлаждането на чувствата не е , че сте напълняла и загубила чара си. Просто мъжът по природа е ловец и веднъж уловил жената, той насочва енергията си другаде и не се замисля, че тя все още се нуждае от неговите комплименти, внимание и топлота. Той си знае, че жена му си е негова и няма къде да избяга и се успокоява.

Време е да му отнемете спокойствието. Ако например имате точно установено правило как да прекарвате почивните дни, то за следващия почивен ден направете нещо различно – изненадайте мъжа си с предварително подготвен до последния детайл план за излизане навън – на пикник, на басейн, на туристически поход с нощувка в някоя хижа – просто променете съпружеския ритуал и нищо чудно да внесете нова динамика в отношенията си.

А защо да не добавите и малко пикантност в отношенията с някои игриви и кокетни уловки. Например, измислете си тайни знаци, които само вие да разбирате. Например, да си подръпнете лявото ухо с дясната ръка, което може да значи „хайде да си лягаме, защото много те желая” – едва ли има мъж, който би останал безразличен към подобен жест. Може и други подобни тайни да създадете, които да си бъдат само ваши.
Когато наближи време за отпуска, започнете да я планувате отрано, като четейки брошурите на туристическите агенции не пропускайте да отбележите колко добре ще ви е на този слънчев басейн или как ще си легнете в някоя от тези прохладни стаи, като в думите ви трябва да се проградва еротична закачка.
Ако интимният ви живот е станал скучен и в един момент се усещате че по време на секс мислите за домакински проблеми, значи е време да поработите върху себе си. Запишете се на аеробика или пилатес, вземете си карта за фитнес, каквото и да е, но да ви извади от рутинното ежедневие. Освен това, виждайки че се грижите за фигурата си, мъжът ще се постресне и ще си помисли че трябва да се доказва пред вас, за да не си хванете някой друг и тогава секса ще потръгне с нов плам.
Ако сте решили да поднесете еротична изненада на мъжа си тази вечер, постарайте се да изпратите децата у баба им, а вие в това време сгответе лека вечеря от храни, които са доказани афродициаци! Не на последно място обърнете внимание на облеклото си – нека всекидневната рокля с която ще го посрещнете да бъде свежа, а под нея да сте с ефирно копринено бельо – ще се получи нощ, която мъжът ви дълго няма да забрави.
Най-успешно поддържат огъня в отношенията с мъжа си жени, които не копират чуждия опит, а разчитат на фантазията си, стараят се да опознаят добре мъжката психика и никога не пренебрегват мъжа си. Най-важното правило – винаги гледайте мъжа си в очите, в компания той трябва да бъде номер едно – никога не се подигравайте с него дори и на шега пред приятелите му, както и пред приятелки винаги говорете само хубави неща за него и за роднините му(особено за майка му) – знайте че винаги ще се намерят недоброжелатели, които да му кажат какво сте говорили, обаче със сигурност ще е силно изкривено, затова не допускайте да ви причинят това.

Източник: http://koketni.com

2 коментара:

  1. Биваше ли сега да ми копирате дословно статията - копи-пейст?Поне да бяхте цитирали източника - http://koketni.com/ - http://koketni.com/index.php?option=com_content&view=article&id=52%3A2009-02-23-13-43-12&catid=25%3A2009-02-05-17-52-32&Itemid=2

    ОтговорИзтриване
  2. Поне да си беше платил за пренаписване на статията. :)

    ОтговорИзтриване