вторник, 31 март 2009 г.

Новогодишен грим



Новогодишен гримНатуралният цвят на лицето и здравата коса са винаги модерни.Но празничният грим може да си позволи да е откровен и предизвикващ. За предстоящата празнична нощ стилистите препоръчват да се подчертаят очите, а най-смелите експерименти са разрешени!

Новогодишен гримЗлато

Златният цвят е символ на гламура и бохемите. Изберете ли го, гарантирано ще сте много ефектна. Особено секси ще изглеждате, ако съчетаете златния грим с черна рокля или черен потник.

И така, нанасят се тъмно златни сенки върху подвижната част на клепача до ъгъла. В горната част на клепача се използва златно кафяв цвят, който се нанася по-интензивно във вътрешният ъгъл. Горните части на клепачите под веждите може леко да се подчертаят със светло златисти или бежови сенки. Очертайте очите с тъмно кафяв молив, в долната част леко размажете с чека. Нанесете върху миглите черна спирала.

Новогодишен грим

Новогодишен гримСребро

Гримът, издържан в сребърни тонове е не по-малко популярен при жените със светла и руса коса. В идеалният вариант- новогодишния тоалет, също трябва да е от сребристи платове или използвайте метални аксесоари – обеци, огърлици, гривни или модерни колани.

Новогодишен гримОсобеностите на този грим са фантастичното съчетавате на светли и тъмни нюанси. Първо се нанасят бежови тонове върху подвижната част на клепача, а след това се прави тънка черта със сребърни сенки. Очите се очертават с черен молив. След това очите леко се притварят и се нанасят тъмно сиви сенки в ъгъла на клепача, като се продължава до външния ъгъл и под долните мигли. Внимателно се размазва тъмната област, за да се получи елипса. Завършващ акцент са светло сребърните сенки, които се нанасят в горната част на клепачите. Нанася се върху миглите черна спирала.

Новогодишен грим

Новогодишен гримЕкзотика

Драматичност и загадъчност са символ на този вечерен грим. Основните цветове са светло сребро и тъмен антрацит. За лицето изберете светъл фон дьо тен и прасковен руж, а за устните топла червено кафява гама с лек блясък.

Новогодишен гримНанасят се сребърните сенки в подвижната част на клепача до гънката. Очите се подчертават с черен молив. Над гънката се на нася тъмно сивия (антрацит) цвят, продължава се до външния ъгъл на окото и под долните мигли. След това със сребърни сенки се прави линия от вътрешния ъгъл на окото към външния ъгъл и под долните мигли. Нанася се черна спирала.

Новогодишен грим

източник: http://www.damski-klub.info

Няма коментари:

Публикуване на коментар