вторник, 31 март 2009 г.

Пролетен грим 2009

Пролетен грим 2009

Пролетен грим 2009Идва пролетта! И така ни се иска да опитаме нещо ново – да си купим нова козметика и да освежим образа си.

Нека да погледнем зад кулисите на модните подиуми преди да обновим несесера си.

Розови бузки

Добавете цвят на бузите си! Розовият цвят през пролетта на 2009 е много модерен. Още по-добре е, ако ружът е седефен – така ще бъдете най-модерната, най-блестящата и най-красивата.

Крем с брокат

Използвайте крема с брокат, за да накарате лицето си да сияе. Този крем ще освежи цвета на кожата ви след зимата. Това е добър способ и да подчертаете контура на лицето си. А, между другото, такъв крем идеално се съчетава с кафяво червило и по-меки цветове на сенките за очи.

Лилави очи

Искате да създадете романтичен образ? Тогава опитайте да използвате лилави сенки за гримирането на очите си. Погледът ви ще стане по-загадъчен и игрив.

Лилавите сенки са изключително популярни през пролетта на 2009 година. Тези сенки добре се комбинират с бял или сребърен молив или очна линия. Тази комбинация освежава погледа – особено в съчетание с червило с естествен цвят или гланц за устни.

Нанесете и малко крем с брокат – и ще бъдете напълно готова за срещата с новата си любов.

Червило с оранжеви и розови тонове

Червеното червило още е актуално – но само за вечерен грим. Но през деня изберете нещо по-естествено.

Пролетта на 2009 е най-подходящото време да опитате червило или гланц с розов или оранжев цвят. Само бъдете внимателни, ако не притежавате белоснежни зъби.

Сенки с ярки цветове

Наситените сенки са идеални за този сезон. При това, през пролетта на 2009 винтажните образи са още актуални.

Опушен грим на очите

Този грим все още е модерен, но най-вероятно този загадъчен и привличащ поглед ще бъде винаги актуален. Опитайте да направите такъв грим, но и като използвате не само черен, но и сив, кафяв, син и лилав цвят.

Обемни и дълги мигли

През пролетта на 2009 обемните мигли са тенденция на сезона. И не е важно, дали миглите ви са естествени или изкуствени. Важното е да изглеждат натурално, иначе рискувате да заприличате на кукла Барби.

Естествени вежди

И разбира се не трябва да забравяте за веждите си – просто им придайте по-спретнат и ясен вид. Много тънките вежди още не са модерни, но за това има молив за вежди!

Ефект “Без грим”

Естественият грим е отново модерен. За целта кожата на лицето ви трябва да изглежда идеално – без това няма да се получи естествена красота. Подчертайте красотата на лицето си без използване на излишна козметика – така ще изглеждате свежа и прекрасна.

източник: http://www.damski-klub.info


Няма коментари:

Публикуване на коментар