петък, 7 август 2009 г.

За стройна фигура

Guinot е атрактивна антицелулитна терапия за тяло, а интелигентният уред TechiSPA е истинска революция в областта на апаратната козметика, дермо и липо скулптирането (терапията), обединява дълбок вакуум масаж, йонофореза и електростимулация на мускулите в 1 накрайник.
Отстрани изглежда като обикновена SPA процедура, моделираща по възможно най-приятния начин тялото.

Първата техника във вакуум масажа, който активира лимфния поток и кръвообращението, а оттам и елиминирането на токсини, разбивайки мастните натрупвания. Накрайникът действа мощно, но същевременно нежно, давайки ви възможност да се отпуснете. Най-приятни са кръговите движения, които буквално повдигат дупето нагоре.

Задачата на втората техника е да "разтопи" целулита. Постига се чрез различни (според проблема) йонизиращи гелове, които проникват в кожата под действието на ток. Отслабващият е с чист кофеин, екстракт от конски кестен и евкалипт, а стягащия – с етерично масло от розмарин, лавандула и екстракт от лешник. Накрая, чрез електро стимулация се въздейства върху мускулните групи и се стягат тъканите.

След първата терапия дрениращият ефект е толкова силен, че коремът лепва за гърба и ви трябва колан, за да задържите панталоните на талията. Още един плюс – стените на повърхностните капиляри заздравяват и след време проблемът изчезва.


Източник: kozmetikata.com


Няма коментари:

Публикуване на коментар