понеделник, 31 август 2009 г.

ATACHE Scientific cosmetics - красота и в утрешния ден…

ATACHE e вселена от козметични постижения и перфектен баланс между грижа за красотата, минути на удоволствие и резултати.

Професионалната линия ATACHE, произвеждана от Laboratorios ATACHE S.A., Испания, част от испанската фармацевтична група ASAC PHARMA, отговаря на най-високите стандарти за качество и безопасност – GMP (Добра производствена практика) и защита на околната среда.

Добре дошли в света ATACHE!
Една различна концепция.

Soft Derm Sensitive Skin
Интензивна хидратираща програма "Нежна грижа"

Soft Derm е изключителна професионална програма за интензивно хидратиране и възстановяване, която в същото време защитава деликатния баланс на най-чувствителната кожа. Линията следва последните световни тенденции в областта на професионалната естетика, включвайки иновативни формули с активни съставки, подходящи за ежедневна грижа и защита на кожата.

Информация за специалистите от козметичните студия:
(Процедура - стъпки и продължителност)

Препоръчва се прилагане веднъж или два пъти седмично по преценка на терапевта.
Времетраене на цялата процедура: 50 минути.

1. Отстраняване на грима

Отстранeте грима от очите и устните с памучен тампон, напоен с дегримьор Makeup Removing Oil от основната професионална линия.

2. Подготовка на кожата

А) Почистете лицето, шията и деколтето с почистващ гел Soft Derm Sensitive Cleanser - гел с лека консистенция и успокояващи, почистващи и възстановяващи свойства. Формулата е с термална вода и е обогатена с активни съставки с нежно действие, подходящи и за чувствителна кожа - pH 5.5-5.8. Навлажнете върха на пръстите си с вода и втрийте с кръгови движения. Отстранете продукта с помощта на памучен тампон, навлажнен с топла вода.

Б) Ексфолирайте лицето, шията и деколтето с ексфолиращ гел Soft Derm Delicate Renovation, за да отстраните мъртвите клетки на кожата и да активирате клетъчното обновяване. Нежен ексфолиант с перли от жожоба и алое вера, който освежава и витализира без да дразни чувствителната кожа. Пилингът трябва да продължи между 3 и 5 минути. Отстранете останалия върху кожата продукт с памучен тампон, навлажнен с топла вода.

В) Тонизирайте с хидратиращ тоник Soft Derm Aqua Defence. Благодарение на термалната вода и екстракта от морски водорасли се засилва регенерацията и процеса на възстановяване. Нанесете продукта мануално и с нежни потупвания ускорете процеса на абсорбция.

3. Активиране

Нанесете съдържанието на една туба деконгестивен серум Soft – Therapy като използвате масажните движения, препоръчани от Atache, докато продуктът напълно се абсорбира. Изключителен серум с балансиращо и силно успокояващо действие, за еластичност и мекота на кожата. Съдържа термална вода, екстракт от морски водорасли, екстракт от средиземноморски храст, млечни протеини и хидролизиран соев протеин.

4. Оклузия – Пенетрация

Покрийте очите и устата с памучни тампони, навлажнени с тоник Aqua Defence. Покрийте лицето и шията с марля и я навлажнете с тоник Aqua Defence с помощта на четка - това ще улесни отстраняването на марлята, когато е необходимо. Нанесете оздравяващата маска за лице Soft Derm Healing Mask като използвате четка или шпатула. Специална формула от активни компоненти защитава кожата, прави я еластична и копринено мека - термална вода, каолин, цинков оксид, екстракт от морски водорасли, масло от авокадо, масло от жожоба. Оставете маската да действа около 20 минути, за да проникнат активните съставки и да дадат желания резултат - почистващо, регенериращо и успокояващо действие. Отстранете марлята и остатъците от продукта с памучен тампон и топла вода. Тонизирайте шията, задната част на врата и гърдите с тоник Aqua Defence, като го нанесете с ръце.

5. Фотозащита

Заключителна част - нанесете интензивната емулсия Soft Derm Intensive Defence SPF 8 на лицето, шията и гърдите. Успокоява, почиства, възстановява и защитава кожата чрез термална вода, екстракти от морски водорасли и средиземноморски храст, алое вера гел. Притежава напълно достатъчния за града слънцезащитен филтър – SPF 8. Приложете нежен масаж до пълното абсорбиране на продукта.

Резултатите са с дълготраен ефект, ако се използват и продукти за домашна грижа ATACHE

Почистващ гел Atache SD Sensitive Cleanser
Почистващ гел с лека консистенция и успокояващи, почистващи и възстановяващи свойства. Формулата е с термална вода и е обогатена с активни съставки с нежно действие, подходящи и за чувствителна кожа - pH 5.5-5.8.
Активни съставки: Термална вода и почистващи активни съставки с нежно действие.
Начин на употреба: Навлажнете върха на пръстите си и след това нанесете с нежни кръгови движения. Изплакнете.
Цена: 32,00 лв., 115 ml

Успокояващ хидратиращ тоник Atache SD Aqua Defence
Успокоява, почиства, възстановява. Оставя приятно усещане за свежест. Кожата е мека и еластична.
Активни съставки: термална вода, екстракт от морски водорасли, алантоин, пантенол (Провитамин В5).
Начин на употреба: Пулверизирайте директно върху лицето. След това подсушете с нежно потупване с върха на пръстите или притискане с кърпа. Тоникът може да се използва многократно. Препоръчва се като фиксатор за грим.
Цена: 36,00 лв., 125 ml

Интензивна защита SPF 8 Atache SD Intensive Defence
Балансирана емулсия за лице, подходяща и за чувствителна кожа. Успокоява, почиства, възстановява и защитава кожата.
Активни съставки: термална вода, екстракти от морски водорасли и средиземноморски храст, алое вера гел, слънцезащитен филтър
Начин на употреба: Нанесете емулсията за интензивна защита и нежно масажирайте до пълното ú абсорбиране.
Цена: 52,00 лв., 50 ml

Възстановяващ интензивен нощен крем Atache SD Soft Repair
Изключително лек крем със свеж и деликатен аромат. Овлажнява и дарява мекота на кожата. Дава комфорт на чувствителната кожа - упокоява, почиства и възстановява.
Активни съставки: термална вода, екстракти от морски и средиземноморски храст
Начин на употреба: Нанесете успокояващия нощен крем за лице Soft Repair и нежно масажирайте до пълното му абсорбиране.
Цена: 60 лв., 50 ml


Лабораториите ATACHE са носители на редица награди още от създаването си през 1932 г. През 2006 г. в Москва, ATACHE са удостоени с наградата Grand Pri – "Най-добра терапевтична технология за грижа за кожата" (за професионалната програма C-Vital)

През 1995 г. Laboratorios ATACHE създават първият в Европа серум с витамин С – продукт от серията C-VITAL. А още през 1989 г. създават първият продукт с РЕТИНОЛ в Испания, включващ формула, извлечена от алкохолната фаза на ретиноловата киселина.

Фирма НОВИЗ АД е изключителен представител на Laboratorios ATACHE S.A. и предлага на българския пазар следните терапии:
C-VITAL antioxidant, Високоефективна антиоксидантна програма Triple Protection
VITAL-AGE RETINOL, Високоефективна Anti-Age програма Борба с бръчките
SOFT DERM, Sensitive Skin Интензивна хидратираща програма Нежна грижа
DESPIGMEN, Whitening Интензивна депигментираща програма New Image

Линията ATACHE Scientific Cosmetics включва професионални терапии и продукти за домашна грижа. Професионалните терапии са в кутии по 5 или 10 терапии, с индивидуални опаковки на продуктите, което ги прави изключително удобни за употреба.

Ние Ви предлагаме решение на всички Ваши естетични нужди и търсения:
- Професионална козметика, поддържана от фармацевтичен холдинг
- Прилагане на фармацевтичните производствени стандарти GMP (Добра производствена практика)
- Екип от учени, селектиращи най-ефективните ингредиенти
- Качествен контрол във всички фази на производствения процес
- Специална опаковка, гарантираща активността на ингредиентите и ефикасността на продуктите
- Клинични изследвания



Източник: kozmetikata.com


Няма коментари:

Публикуване на коментар